گزارش‌های تصویری

1394/6/29
موزه ملی واشنگتن ؛ 2015 و سرگرمی های تابستانه از استودیو اِسنركیتکچر/ گزارش تصویری
موزه ملی واشنگتن یک استخر توپ ده هزار فوت مربعی (تقریبا ١ میلیون توپ بازیافت شده شفاف) را تا 7 دسامبر در سالن اصلی خود جای داد. طراح این ساحل، اتلیه معماری بروكلینی، اِسنِركیتکچر است. طراحان این پروژه را فرصتی هیجان انگیز برای خلق معماری ای می دانستند كه با توجه به كیفیت و امكانات این متریال، ترغیب به تعاملات بیشتر بازدیدكنندگان با یكدیگر و فضایی به یادماندنی برای ریلكس كردن و ارتباط اجتماعی، بوجود اید.
1394/6/29
اکسپو میلان 2015 ـ پاویون ژاپن/گزارش تصویری
پاویون ژاپن با شعار "تغذیه ی این سیاره، انرژی برای زندگی" و با هدف ارائه ی فرهنگ غذایی خود به عنوان یک نمونه ی کامل از یک رژیم غذایی سالم، پایدار و متعادل به اکسپو میلان 2015 ملحق شده است. علاوه بر این، این کشور این رویداد را فرصتی برای ترویج تصویر خود پس از زلزله ی ویران گر سال 2011، برای تشویق گردشگری و تجارت دیده است.
1394/6/24
مجموعه عکس طالع‌بینِ کابل
طی قرن‌ها طالع‌بینان امیدها و آرزوهای اهالی افغانستان را رقم زده اند. در اوضاع پر آشوب کنونیِ افغانستان آنها حتی بیشتر از قبل نیز محبوب شده‌اند.
1394/6/21
"قبل و بعد”؛ شواهدی بر قدرت طراحی پیاده‌محور / گزارش تصویری
"تامین فضاهای همگانی پیاده‌مدار" از اهداف اصلی پروژه‌های بهسازی شهری در اغلب شهرهای دنیاست. با کاشت درختان بیش‌تر، کاربست مسیرهای پیاده و دوچرخه و احداث نشیمن‌های شهری می‌توان مکان‌هایی با ترافیک کم‌ را طراحی کرد و نیز روش‌های پایدار حمل‌ونقل، چون پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری را اشاعه داد.
1394/6/21
اینستالیشن طنابی سیکلوتراما؛ کارتوگرافی اجتماعی کل نگر / گزارش تصویری
در بیش تر از پنج سال، هنرمند جاناینا ملو لاندینی، از دفتر ملو+ لاندینی، مجموعه ی هنری سیکلوتراما را ادامه داده است. این اینستالیشن که اساس آن را طناب شکل می بخشد بر روی سایت خاص خود، نقشه های فیزیکی می سازد و مجموعه ای از مسیرها، حرکت ها و شارها را نمایش می دهد.
logo-samandehi