حراجي کريستيز در ماه سپتامبر هفته هنر آسيايي که مجموعهاي از ۹ حراجي مختلف را دربرميگيرد، برگزار خواهد کرد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، هفته هنر آسيايي کريستيز از ششم تا سيزدهم ماه سپتامبر آغاز خواهد شد و در آن بيش از هزار اثر، از تابلوهاي نقاشي کلاسيک چيني گرفته تا آثار هنري سراميکي، يشمي و برنزي به فروش گذاشته ميشود.
يکي از بزرگترين مجموعههاي ارائه شده در اين حراجي، شاهکارهاي هنري طلايي و نقرهاي چين از موسسه هنر شيکاگو است.


هفتهي حراج آثار هنري آسيا، با تابلوهاي نقاشي کلاسيک، مدرن و معاصر چيني از جمله يکي از تابلوهاي نقاشي «ژانگ کيان» با قيمت تقريبي ۳۰۰ هزار الي ۵۰۰ هزار دلار کارش را آغاز ميکند.
يازدهم سپتامبر نيز آثار هنري متعلق به هند و جنوب شرقي آسيا از جمله يک مجسمه برنز بودايي متعلق به قرن چهاردهم و پانزدهم به فروش گذاشته ميشود.
آثار هنري مهم سراميکي چين در کنار ظروف برنزي باستاني و مجسمههاي بودايي از جمله يشم حکاکي شده نادر به شکل اژدها نيز در روز سيزدهم سپتامبر به مزايده گذاشته ميشوند.

۳ حراجي از ۹ حراجي هفته هنر آسيايي کريستيز به صورت آنلاين برگزار ميشود.
