وداع با استاد فرشچيان؛ تشييع و خاکسپاري در ۲۷ مرداد

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان از تشييع و خاکسپاري پيکر استاد فرشچيان روز دوشنبه ۲۷ مرداد در اصفهان خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، سيدمهدي سيدين‌نيا اظهار کرد: در صورت انتقال پيکر در موعد مقرر، آيين تشييع پيکر استاد فرشچيان روز دوشنبه ۲۷ مرداد در اصفهان برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا و به نقل از روابط عمومي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان  در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد، وي با اشاره به برگزاري دومين جلسه ستاد برگزاري آيين تشييع و تدفين استاد معظم نگارگري، زنده‌ياد محمود فرشچيان برگزار شد، افزود: با معين شدن زمان انتقال پيکر استاد فرشچيان به ميهن در صورت انتقال پيکر در موعد مقرر، دوشنبه ۲۷ مرداد آيين تشييع از هنرستان هنرهاي زيباي اصفهان تا آرامگاه صائب برگزار و پيکر استاد در جوار صائب تبريزي آرام خواهد گرفت.

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان بيان کرد: سيد عباس صالحي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و جمعي از مسئولان اين وزارتخانه در آيين استقبال و بدرقه استاد فرشچيان در اصفهان حضور خواهند داشت.

پیمایش به بالا