شهر عمودی خاورمیانه در بستر دریا


مهمترین ویژگی طرح این آسمانخراش در این است که در بستر دریا بنا شده و از سطح آب بیرون می‌آید و دل آسمان را می‌شکافد.
ارتفاع این آسمانخراش ۷۵۰ متر است و برای بناشدن در نزدیکی ساحل یکی از مناطق آبی خاورمیانه طراحی شده است. امکان دسترسی به آسمانخراش از راه دریا، زمین و هوا از مهمترین ویژگی‌های این سازه عظیم به شمار می‌آید.

مهندس معمار ایتالیایی این سازه را به گونه‌ای طراحی کرده که قایق‌ها براحتی در کنار آن پهلو بگیرند و در عین حال فرود بالگرد بر فراز آن بدون کوچکترین مشکلی صورت گیرد. همچنین پلی که بخشی از آن در دریا فرو رفته امکان تردد عابران پیاده میان ساحل و بخش ورودی آسمانخراش را امکان‌پذیر می‌کند.

درصورت قطعی شدن ساخت این سازه، از واحدهای پیش ساخته به ارتفاع ۷۲ متر در پروژه ساخت آن استفاده خواهد شد. این آسمانخراش در مجموع درحدود ۸۰۰ هزار مترمربع وسعت خواهد داشت. برآورد می‌شود این سازه ظرفیت حدود دوهزارو ۵۰۰ نفر را در آپارتمان‌ها و ویلاهای متنوع آن داشته باشد.



فضای سبز وسیعی که در سراسر بخش‌های آسمانخراش در نظر گرفته شده از دیگر ویژگی‌های مهم این پروژه به شمار می‌آید. فناوری‌های به کار رفته در ساختار آسمانخراش، آن را از حیث نیاز به منابع انرژی مستقل کرده است. استفاده از سلول‌های خورشیدی در دل شیشه‌های سراسر بخش خارجی سازه بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز آن را تأمین می‌کند.

منبع : مد آنلاین

logo-samandehi