بازی با یکپارچگی سطح

نمای متفاوت مجتمع فرهنگی و هنری سئول


یک مجتمع هنری و تفریحی که از دو ساختمان مجزا تشکیل شده، در نزدیکی فرودگاه سئول، برای جذب بیشتر توریست احداث گردید. طراحی چشم گیر و معمارانه این مجتمع توسط گروه معماری MVRDV صورت گرفته است که از کانسپتی عمیق بهره می برد.

به گزارش گالری آنلاین به نقل از آرل، ویژگی اصلی در طراحی The Imprint سازه های بدون پنجره آن می باشد، که به خوبی با محیط و ساختمان های اطراف ترکیب شده و فضای کاملا نمایشی را خلق کرده است. ورودی های ساختمان با رنگ طلایی شبیه پرده های تئاتر موجدار، بازدیدکنندگان را به سالنی هیجان انگیز و مناسب با سقف و کف شیشه ای دعوت می نماید.

3869 پانل شیشه ای تقویت شده با بتن بکار رفته در نمای ساختمان، با طراحی و ساختار خاص و منحصر به فرد مدل سازی شده اند.

ورودی طلایی، بزرگترین نقطه قوت این پروژه است، حتی مسافرانی که درحال پرواز هستند، زیبایی آن را به خوبی درک می کنند، یکی از مزیت های رنگ طلایی نسبت به سفید همخوانی و نمایان شدن در شب و تقویت روشنایی است. مسافران به خوبی توسط این طراحی مورد استقبال قرار می گیرند.
رنگ طلایی ورودی، انفجار نور قبل از تاریکی درون ساختمان به رخ می کشد

میتوان گفت، این سازه کاملا یک اثر هنری خارق العاده و خاص است و هرشخصی را مجذوب خود می کند.