سلسله مقالات بررسی انواع کفپوش

کاربرد کفپوش بتنی در دکوراسیون داخلی

زمانی بتن تنها برای پارکینگ ها یا زیرسازی کفپوش های رایج دیگر به کار می رفت اما در دنیای معماری و دکوراسیون داخلی ، بتن ارزش متفاوتی دست پیدا کرده که نه تنها زیبا و جذاب به نظر می رسد، بلکه از طریق ظرفیت گرمایی بالایی که دارد، در گرم نگه داشتن و حفظ انرژی محیط نیز بسیار تأثیر گذار است. علاوه بر این، بتن مقاوم بوده، نیازمند مراقبت کم است و در انواع بافت ها، پرداخت ها و رنگ ها تولید می شود همچنین بتن ابزار انتخابی جدید برای طراحان و مالکان در سراسر ایالات‌متحده است.همراه گالری آنلاین باشید تا حقایقی در رابطه با کف پوش بتنی بدانید .

مواد تشکیل دهنده کفپوش بتنی

بتن یک ماده مرکب طبیعی است که از یک مخلوط متراکم (سنگ های رودخانه ای و صخره ای و تراشه های گرانیت) در ترکیب با یک چسباننده سیمانی (مانند سنگ آهک و سولفات کلسیم) و آب تشکیل شده است. این متریال پایه ای ترین مصالح کف است و عموما زیرسازی کف یا پایه ساختمانی که ممکن است با چوب یا سرامیک پوشیده شده باشد را تشکیل می دهد یا مانند آنچه امروزه رواج پیدا کرده، نمایان باقی گذاشته می شود.

کف بتنی می تواند به عنوان ساختاری جدید به ساختمان افزوده شود یا در فرآیند بازسازی، کف موجود برای رسیدن به لایه بتنی زیرینش برداشته شود. در این حالت تنها لازم است با اندکی ترمیم، این لایه به سطحی صاف و دکوراتیو که مناسب کفپوش است تبدیل شود.

قبل از انتخاب کفپوش بتنی به موارد زیر توجه کنید

برای یک ساخت جدید، بتن در مراحل اولیه ساخت و ساز ریخته می شود، بنابراین درباره مخلوط متراکم، رنگ، پرداخت ها و گرمایش از کف نیز باید در همین مرحله تصمیم گرفته شود.

وقتی می خواهید کف موجود را برای آشکار شدن لایه بتنی زیرش بردارید، باید به این کته توجه کنید که آن بتن ریزی قرار نبوده نمایان شود، بنابراین حتی بعد از اعمال ترمیم های لازم ممکن است این سطح یکنواخت و یکدست نباشد.

میزان پرداخت بر زیبایی کلی و هزینه لازم تأثیر می گذارد. یک پرداخت سبک یا ظاهری مات ارزان تر است و ظاهری طبیعی تر ایجاد می کند و بسیاری از سنگ های درون مصالح را نشان نمی دهد. در عوض، یک پرداخت سنگین گران تر بوده و خرده سنگ ها را نشان داده و ظاهر رنگی تری ایجاد می کند.

همچنین کفپوش های بتونی در فروشگاه‌های خرده‌فروشی، رستوران‌های مد روز، دفتر و خانه در همه جا ظاهر می‌شوند.کفپوش بتن، که گاهی به عنوان کفپوش سیمان یاد می‌شود، دیگر نبایست خاکستری و خسته‌کننده باشد.هم اکنون رنگ قرمز و یا استفاده از بافت، الگوها، بریدگی‌ها ، و غیره می‌توانند زندگی جدیدی را به این بس‌تر سنتی بیاورند. نصب یک کف بتنی تزئینی می تواند بسیار مقرون به صرفه باشد، مخصوصا اگر شما قبلا یک بتونی داشته باشید که آماده رنگ آمیزی، پرداخت و یا استفاده از پوشش استدر حالی که یک طراحی پیچیده بتنی شما در مقایشه با سنگ مرمر، گرانیت، تخته سنگ یا چوب با کیفیت بالا تر اجرا خواهد شد.هنگامی که کف بتن به درستی مهر و موم شده می تواند با عبور سریع یک گرد و غبار تمیز شود.رستوران ها و کسب و کارهایی که دارای ترافیک قابل توجهی هستند ممکن است بخواهند از یک موم کف فوری در کنار سیلر برای محافظت بیشتر از سایش استفاده کنند.سرانجام، مردم به دلیل پالت رنگی گسترده خود به طبقه بتنی کشیده می شوند.بتون های رنگی به دلیل گرما و زنگ های خاکستری، یک انتخاب فوق العاده محبوب برای کف داخلی است.بتن می تواند به طور طبیعی رنگی باشد که به صورت یکپارچه با عناصر دیگر در یک اتاق ترکیب می شود .

مزایای کفپوش بتنی

  • کف بتنی می تواند گزینه ای بسیار مقرون به صرفه باشد، گرچه پرداخت ها، ترمیم ها و نصب هزینه نهایی را تحت تأثیر قرار می دهد.
  • تنوع بی شماری از رنگ و بافت برای این کفپوش ها وجود دارد. رنگ می تواند قبل از بتن ریزی مستقیما در بتن مخلوط شود یا کف های وجود رنگ آمیزی و نقاشی شوند.
  • بتن به شدت سخت و مقاوم است. خراش انداختن بر سطح بتنی کار بسیار مشکلی است. ضمنا بتن در برابر آتش و سیل مقاوم است و اگر پرداخت شده و مراقبت شود، بیشتر از عمر شما دوام می آورد.
  • کف های بتنی هنگامی که در معرض آفتاب قرار می گیرند، می توانند به عنوان ظرف گرمایی عمل کنند و در ذخیره انرژی و هزینه شما تأثیر بسیار زیادی بگذارند. بتن گرما را جذب و حفظ می کند و به تدریج آن را در طول روز و شب منتشر می کند.
  • آنها یکپارچگی طرح های معماری را افزایش می دهند.
  • آنها به راحتی تغییر می کنند، به ویژه اگر شما خانه خود را به فروش برسانید؛ صاحب بعدی می تواند فرش یا چوب را روی لایه بتونی قرار دهد.
  • آنها در مناطق با شن و ماسه یا برف زیاد هستند.
  • اگر آلرژی دارید، جایگزین خوبی برای فرش هستند.

معایب کفپوش بتنی

  • کف های بتنی بدون حضور آفتاب می توانند ظاهر و حس سردی ایجاد کنند، اما یک قالیچه می تواند آن ها را گرم کند.
  • اجسام و اشیا اگر به شدت به سطح بتنی برخورد کنند می توانن آسیب ببینند، بنابراین این نوع کفپوش برای فضاهای کودکان و سالخوردگان توصیه نمی شود.
  • بتن اگر به درستی در سطوح بالا و پایینی بتونه کاری نشود، مستعد جذب رطوبت است که می تواند منجر به رشد کپک یا قارچ شود.
  • کفپوش های بتنی چون هیچ قابلیت ارتجاعی ندارند، می توانند برای مفاصل – به خصوص کمر و پا - ناراحت کننده باشند. پادری های لاستیکی یا لایه های چوب پنبه ای در نواحی ای مانند آشپزخانه که زمان زیادی را ایستاده می گذرانید، مناسب هستند.
  • در تولید کفپوش بتنی انرژی زیادی مصرف می شود. گرچه این مورد با توانایی بتن در حفظ انرژی به عنوان ظرف گرمایی در آینده جبران می شود.

نگهداری از کفپوش بتنی

  • مراقبت از کف بتنی آسان است – فقط کافی است جارو بزنید و با آب صابونی یا یک شوینده طبیعی تی بکشید.
  • در نواحی پر تردد این نوع کف ها را مرتبا بتونه کاری یا موم کاری کنید تا لایه محافظ روی سطح آن حفظ شود.
  • برای حفظ براقیت دلخواه تان، کف ها را هر از مدتی دوباره پرداخت کنید.

تهیه و تنظیم : مطهره طباطبائی

logo-samandehi