تجليل از آثار ماندگار عاشورايي در آيين «چله عشق» در کتابخانه ملي

سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران از هنرمنداني که درباره واقعه عاشورا اثري ماندگار و شاخص خلق کرده‌اند در آييني تحت عنوان «چله عشق» تجليل مي‌کند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي سازمان اسناد و کتابخانه ملي، همزمان با ايام ماه صفر و اربعين حسيني (عليه السلام)، آيين «چله عشق» با هدف تجليل از اسناد هنرمنداني که طي 100 سال اخير در حوزه واقعه عاشورا آثار ماندگاري خلق کرده‌اند، برگزار خواهد شد.

در اين مراسم از خالقان 40 اثر برجسته‌‌اي که در گونه‌هاي مختلف فرهنگي و هنري مرتبط با واقعه عاشورا از جمله تاليف و پژوهش، هنرهاي تجسمي و ترسيمي، هنرهاي دراماتيک، موسيقي و ادبيات توليد شده، تجليل مي‌شود. 

آيين «چله عشق» که به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملي تدارک ديده شده، 29 مهر ماه 1398 همزمان با 22 ماه صفر در تالار قلم مرکز همايش‌هاي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران برگزار خواهد شد.

از جمله 40 هنرمندي که در اين آيين تجليل خواهند شد مي‌توان به استاد محمود فرشچيان خالق آثار متعددي از جمله تابلو «عصر عاشورا» و بهرام بيضايي نويسنده فيلمنامه «روز واقعه» اشاره کرد.

پیمایش به بالا