مجتبي دانشور: کودکان حقي بر شهر دارند و شهر نيز حقي بر آنها دارد

"ميتوانيم از نقاشي هاي کودکان برداشت کنيم که بچه ها شهري را دوست دارند که فضاي باز زيادي داشته باشد " اين‌را مديرکل آموزش هاي شهروندي شهرداري تهران در حاشيه نمايشگاه «شهري که من دوست دارم» بيان کرد. اين رويداد هم‌زمان با هفته ملي کودک در موسسه فرهنگي هنري صبا برگزار شده است. در ادامه خواننده اين گفتگو باشيد.

مجتبي دانشور در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين در رابطه با برگزاري اين نمايشگاه توضيح داد: فراخوان مسابقه شهري که من دوست دارم تيرماه تابستان گذشته منتشرشد، دراين فراخوان ما از بچه هاي ۴ الي ۱۴ساله خواستيم که شهري را که دوست دارند يا شهري را که آرزودارند و درواقع شهر روياييشان را براي ما نقاشي کنند و بفرستند. خوشبختانه استقبال خوبي هم شد حدودا۹۴۰۰ اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شد که نشان دهنده استقبال خوب بچه ها بود. در نهايت هيئت داوران اين جشنواره که متشکل از خانم ها نوش افرين انصاري و مشيري و آقايان طوفاني، بني اسدي و جمال الدين اکرمي بود ۱۴۰ کار انتخاب شد که الان در نمايشگاه شاهد هستيم.

آثار منتخب به طور همزمان در طح شهر در سازه هاي شهري به مناسبت هفته کودک به نمايش در آمده است و درطول اين هفته ما ميتوانيم اين کارها را در شهر ملاحظه کنيم. علاوه بر استقبال بي نظير نکته‌اي که درمورد کارها وجود داشت، ديد بسيار خوب بچه ها از شهر بود و اين را ميتوانيم از نقاشي هاي کودکان برداشت کنيم که بچه ها شهري را دوست دارند که فضاي باز زيادي داشته باشد و فعاليت هايي مانند دوچرخه سواري  و حضور در اماکن ديدني شهر در آن اتفاق بي افتد.
امروز افتتاحيه را با حضور همه بچه ها برگزار کرديم و ان شاالله اختتاميه را با حضور منتخبين و مديران شهري روز شانزدهم مهرماه برگزار خواهيم کرد. 

اين مقام مسئول ارزيابي خود را استقبال از اين نمايشگاه چنين عنوان کرد: استقبال بسيارخوب بود، در حقيقت من خودم به شخصه چه براي ارسال آثار چه براي حضور مخاطبين اين حجم کار را پيش بيني نمي‌کردم و اين نشان ميدهد که ما بر نقطه درستي دست گذاشتيم. اميدوارم بتوانيم اين راه را ادامه دهيم.

وي در ادامه ضمن اشاره بر اينکه يکي از اهداف اداره شهرداري واداره کل روابط شهروندي تکرار رويداد هاي ديگري براي کودکان است افزود: هم اکنون نزديک به دوميليون کودک در تهران داريم که اينها شهرونداني هستند که در شهر زندگي ميکنند و حقي بر شهر دارند و شهر نيز حقي بر آنها دارد. در واقع سعي ميکنيم اين جمعيت تاثيرگذار را علاوه بر اينکه الان شهروند هستند و زمينه ساز شهر بهتري هم براي فردا هستند در رويدادها  و برنامه هاي مختلف درگير  کنيم تا بتوانيم بيشتر از ظرفيت بچه ها استفاده کنيم.

علاقه‌مندان جهت بازديد از اين نمايشگاه مي‌توانند تا 17 مهرماه همه روزه از ساعت ۱۰ الي ۱۸ به در نگارخانه خيال شرقي موسسه صبا واقع در خيابان وليعصر، خيابان طالقاني، خيابان شهيد برادران مظفر، پلاک ۱۲۵ مراجعه نمايند.

پیمایش به بالا