مجسمه عباس کيارستمي زير تک درخت معروف نصب مي شود

احمد عرب‌بيگي، هنرمند مجسمه‌ساز از آماده شدن مجسمه عباس کيارستمي براي نصب در زير تک درخت معروف خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از روابط عمومي پروژه نوشت، احمد عرب‌بيگي درباره مجسمه عباس کيارستمي گفت: خوشبختانه ساخت مجسمه زنده‌ياد عباس کيارستمي تمام شده و قرار است به‌زودي در زير تک درخت معروف نصب شود.

عرب بيگي بيان کرد: از همان ابتدا زماني که مهدي شادي‌زاده ساخت مجسمه اين کارگردان بزرگ را به من پيشنهاد کرد با علاقه زياد پذيرفتم. در ابتدا يک سري طرح زدم و بعد از برنامه‌ريزي و همفکري طرح نهايي مورد تاييد قرار گرفت. تمامي کارها و حتي ايده هم توسط مهدي شادي‌زاده انجام شد که به نظر من انتخاب مناسبي براي اين مجسمه بود.

اين مجسمه‌ساز خاطرنشان کرد: مهمترين موضوع اين بود که تصميم گرفتيم کار خيلي شلوغ نباشد به همين دليل چندين بار براي ديدن تک درخت رفتيم و همه جوانب را مورد بررسي قرار داديم؛ در نهايت مجسمه ساخته شد که اين مجسمه شامل دو دست، دوربين عکاسي و يک عينک است.

او در پايان گفت: جنس اثر، بتن گلاسه سنگ و ابعاد آن ۱/۱ اندازه طبيعي است که نصب قطعات و نصب روي پايه دو روز گذشته انجام شد و اين مجسمه آماده نصب در زير تک درخت است.

تک درخت عباس کيارستمي

پیمایش به بالا