پروژه ۲۴ ساعت عکاسي ۲۰۲۰ کليد خورد

پروژه ۲۴ ساعت براي سال ۲۰۲۰ با همکاري برخي از هنرمندان عکاسي و سينماي ايران کليد خورد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، فرهود نصيري، کيوريتور نمايشگاه‌هاي اين پروژه، در اين زمينه توضيح داده است که «امسال نيز همچون سال قبل، پس از برگزاري پروژه ۲۴ ساعت، تيم داوري خارجي و داخلي با هدف ايجاد تعامل فرهنگي بين ايران و جهان آثار منتخب را از بين تمامي عکس‌هاي ثبت شده در روز برگزاري جهاني پروژه، در تاريخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ (۳۰ مِي ۲۰۲۰) انتخاب خواهند کرد و آثار منتخب در دومين سال متوالي با برگزاري نمايشگاه بين‌المللي پروژه ۲۴ ساعت در ايران به نمايش گذاشته مي‌شود.»

او درباره موضوع امسال نيز اظهار کرده است که «هر ساله در کنار موضوع اصلي پروژه که مستندسازي بشريت است، يک موضوع جانبي هم از طرف تيم پروژه اعلام مي‌شود که بهتر است عکاسان در اين خصوص نيز تصاوير خود را ثبت کنند. موضوع امسال کودکان کار است.»

نصيري درباره نحوه انتخاب آثار برتر نيز اينچنين عنوان مي‌کند که «امسال در تيم داوري، محمدمهدي رحيميان، علي قلمسياه، ابراهيم عرب‌بيکي، سروش صحت و مجيد برزگر، از اعضاي تيم داوري داخلي و رنزو گرند، فلور لوپز، ناتالي ساياگو از اعضاي تيم داوري خارجي هستند.»

او همچنين درباره زمانبندي پروژه در سال ۲۰۲۰ گفت: پروژه در روز ۱۰ خرداد ماه ۱۳۹۹ (۳۰ مِي ۲۰۲۰) به صورت جهاني برگزار مي‌شود. داوري آثار نيز پس از ارسال آثار توسط شرکت‌کنندگان در سايت پروژه، در مرداد ۱۳۹۹ صورت مي‌گيرد. در نهايت آثار برتر در قالب نمايشگاه بين‌المللي پروژه ۲۴ ساعت در تهران و در گالري تِم اوايل مهر ماه به معرض ديد عموم گذاشته مي‌شوند.

او يادآور شد: تاريخ کارگاه‌هاي انتقال تجربه و همچنين زمان دقيق برگزاري نمايشگاه به صورت اطلاعيه در زمان مقرر به اطلاع عموم مي‌رسد.

پروژه ۲۴ ساعت يک پروژه عکاسي جهاني است که از سال ۲۰۱۲ شروع به کار کرده و هر ساله در يک روز مشخص در کل دنيا برگزار مي‌شود. اين پروژه با هدف ايجاد تغييرات مثبت در جامعه به وسيله عکاسي و انجام فعاليت‌هاي انسان‌دوستانه و کمک به خيريه‌ها آغاز به کار کرد و امسال نهمين سال برگزاري آن است.

در سال اول ۶۵ عکاس از ۲۴ شهر و ۲۰ کشور در اين پروژه شرکت داشتند و به مرور زمان به تعداد شرکت‌کنندگان افزوده شد. بر اين اساس در سال ۲۰۱۹ تعداد ۴۸۸۰ عکاس از ۸۲۶ شهر و ۱۰۰ کشور در اين ماراتن عکاسي شرکت کردند.

عکاساني که در سايت پروژه ثبت نام مي‌کنند، موظف هستند در روز مشخص شده ۲۴ ساعت در سطح شهر خود عکاسي و هر ساعت يک عکس ثبت کنند و داستان مردم شهر خود را به تصوير بکشند، در نهايت ۲۴ ساعت، ۲۴ عکس.

در نهايت آثار منتخب در قالب چند نمايشگاه در کشورهاي مختلف دنيا به نمايش گذاشته مي‌شود و درآمد حاصل از فروش آثار به خيريه‌هاي تحت حمايت پروژه اختصاص مي‌يابد.

پیمایش به بالا