ناهيد سالياني ـ مجسمه ساز قديمي و استاد اسبق دانشکده هنرهاي زيبا ـ در دهه ۸۰ از زندگي خود دار فاني را وداع گفت.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، مجتبي موسوي ـ مجسمهساز ـ با انتشار پستي در صفحه اينستاگرام خود از درگذشت ناهيد سالياني خبر داده است.
موسوي همچنين در گفت وگويي علت فوت ناهيد سالياني در ۸۴ سالگي را شکستگي دست و عفونت ريه عنوان کرده است.
او همچنين با تاکيد بر اينکه زمان دقيق خاکسپاري اين هنرمند هنوز اعلام نشده است، خاطرنشان کرد، به احتمال قوي پيکر مرحوم سالياني در زادگاهش بندر انزلي به خاک سپرده مي شود.
موسوي همچنين در اينستاگرام خود درباره درگذشت ناهيد سالياني نوشته است: «خبر بسيار تلخ امروز، درگذشت استاد مجسمه سازي ايران سرکار خانم ناهيد سالياني بود. با تاسف فراوان فقدان اين هنرمند برجسته را به فرزندان ايشان و جامعه هنري کشور به ويژه هنرمندان مجسمه ساز تسليت عرض ميکنم.
ناهيد سالياني، استاد اسبق دانشکده هنرهاي زيبا، عضو شوراي هنري سازمان زيباسازي شهر تهران و داور بسياري از فراخوان ها و رويدادهاي مجسمه سازي کشور از جمله دوسالانه مجسمه هاي شهري تهران و سمپوزيوم بين المللي مجسمه سازي تهران بود.
 او که سالها پيش تدريس در دانشکده را رها کرده بود، اما همچنان حضور، کلام و رفتارش به خصوص براي جوانان و خود من آموزنده بود.
 عشق به جوانان هنرمند، علاقه وافر به مجسمه سازي، اميد و انگيزه سرشار و شوق زندگي همواره در گفتار و رفتارش نمود داشت.
 او در چندسال اخير به محل تولدش بندرانزلي برگشته بود و از معاشرت با هنرمندان گيلان خوشحال بود و با شوق از آن ها صحبت مي کرد. از جمله اين هنرمندان، آقاي آلاديني ساکن بندر انزلي است که با مهر فراوان به امور بيمارستان و مداواي ايشان طي اين روزهاي بيماري رسيدگي کرد.
 در آخرين تماس تلفني که با ايشان داشتم، اگرچه همچنان از درد زانو و مفاصل در رنج بود اما با انرژي و علاقه از زندگي و هنر و هنرمنداني که با او در تماس بودند، صحبت به ميان آورد، چنان که تنها چيزي که در تصور نمي آمد، داستان مرگ بود تا امروز که خانم مهناز محمودي هنرمندي که طي چند روز گذشته احوالات ايشان را پيگيري مي کرد، خبر داد که مرگ واقعيت دارد.
 از استاد سالياني در مراسم پاياني ششمين دوسالانه مجسمه سازي تهران در فرهنگستان هنر به همراه خانم ليليت تريان با حضور شهردار تهران تجليل به عمل آمد.
 روحش شاد، يادش گرامي»
