به مقبره کوروش و کشاورزي مردم توأمان با هم نگاه کنيم

نماينده مردم شيراز در مجلس در خصوص اظهارات اخير وزير ميراث فرهنگي عنوان کرد: ما بايد به دو موضوع اماکن تاريخي يعني ميراث فرهنگي و مسائل مربوط به مردم توأمان باهم با نگاهي واقع‌بينانه توجه کنيم.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، ابراهيم‌عزيزي در خصوص اظهارات اخير وزير ميراث فرهنگي درباره مقبره کورش و اين که قوانين بايد در راستاي کشاورزي مردم آن منطقه انقباضي شوند بيان کرد: ما بايد به دو موضوع اماکن تاريخي يعني ميراث فرهنگي و مسائل مربوط به مردم توأمان با هم با نگاهي واقع‌بينانه توجه کنيم. بايد به اين واقعيت توجه کرد که بايد در جهت حفظ ميراث فرهنگي تلاش کنيم و در کنار آن به امورات مردم هم رسيدگي کرده  و مشکلات آن ها را رفع کنيم.

وي افزود: نمي‌توان يک سويه با اين موضوع برخورد کرد؛ يعني نمي‌توان نگاهمان را صرفا به يک سوي موضوع داشته باشيم و يک سوي ديگر را رها کنيم؛ در کنار اين موضوع ميراث فرهنگي و اماکن تاريخي بايد به مسائل مردم هم توجه کنيم. خيلي از مناطق اماکن تاريخي دارند که تخريب شده و ديگر آثاري از آنها باقي نمانده است؛ بر همين اساس معتقدم بايد به معيشت مردم هم توجه کنيم، اکنون مردم براي امورات مربوط به معيشت خود با مشکلاتي روبه رو هستند.

نماينده مردم شيراز عنوان کرد: البته اشاره کردم که بايد به اين دو موضوع توأمان با هم توجه کنيم. در شيراز ميراث تاريخي وجود دارد که  مي‌تواند به عنوان يک قابليت توليد ثروت و درآمد داشته باشد که مي‌طلبد براي حفظ و مراقبت از آنها برنامه عملي و برنامه‌ريزي داشته باشيم، اماکن تاريخي و ميراث فرهنگي ما يک ظرفيت است و بايد تلاش کنيم حداکثر توليد ثروت را از اين ظرفيت داشته باشيم، اما از آن سو بايد به زندگي مردمي که در اين مناطق سکونت دارند هم توجه کنيم. اين مردم هم مانند ديگر مردم مناطق مختلف کشور نيازمند  دسترسي به يکسري خدمات فوريتي اجتماعي مانند حضور اورژانس و آتش‌نشاني و در کنار آن زيباسازي، سالم سازي و پاک سازي محيط محل سکونت خود هستند، اين مباحث هم بايد به عنوان واقعيت ديده شوند.

عزيزي در پاسخ به اين سوال که مشخصا در موضوع پاسارگارد، کشاورزي بايد در اولويت باشد يا مقبره کوروش؟ بدون ذکر اقدام عملي خاصي صرفا گفت: به هر حال اگر به سوي يک اقدام عملي گام برداريم مي‌توانيم هردو مشکل را با هم رفع کنيم.

پیمایش به بالا