نهمين دوره «۱۰ روز با عکاسان» پس از ۲ سال وقفه برگزار مي شود

رئيس هيأت مديره انجمن عکاسان ايران از برگزاري نهمين دوره «۱۰ روز با عکاسان» پس از ۲ سال وقفه کرونايي خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي انجمن عکاسان ايران، افشين شاهرودي، رئيس هيأت مديره انجمن عکاسان ايران درباره وقفه ۲ ساله در برگزاري رويداد «۱۰ روز با عکاسان» که به همت انجمن برگزار مي‌شود، گفت: در شرايط گذشته به دليل شيوع ويروس کرونا نه تنها فعاليت‌هاي انجمن عکاسان ايران، بلکه بسياري از فعاليت‌ها در تمامي شئونات جامعه تحت‌الشعاع قرار گرفت.

وي افزود: وقتي نتوانيم رويدادي را با حضور جامعه هدف شکل دهيم، طبيعتاً برگزاري آن مطلوب نيست. از اين رو «۱۰ روز با عکاسان» در شرايط کرونايي برگزار نشد. اما خوشبختانه با عبور از شرايط دشوار اوليه کرونا، اکنون در موقعيتي هستيم که مي توانيم اين رويداد مهم را دوباره برگزار کنيم.

شاهرودي ادامه داد: ضمن اينکه با حضور چهره‌هاي جوان در ترکيب هيأت‌مديره‌ انجمن عکاسان ايران، انجمن از انرژي و توان تازه‌اي برخوردار گرديده و توان مضاعفي در انجمن ايجاد شده است.

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا مشکلات مالي هم در برگزار نشدن رويداد «۱۰ روز با عکاسان» تأثيرگذار بوده است يا خير، گفت: در ادوار قبل هم بودجه مناسب اين رويداد با تلاش بسيار و همراهي حاميان مالي فراهم مي شد. چالش مالي هميشه در رويدادهاي فرهنگي و هنري وجود داشته است.

 شاهرودي درباره زمان و محل برگزاري اين رويداد گفت: نهمين دوره «۱۰ روز با عکاسان» از ۲۹ مهرماه در همه گالري‌هاي خانه هنرمندان ايران آغاز مي‌شود.

رئيس هيأت مديره انجمن عکاسان ايران درباره رويکردهاي اين دوره از رويداد «۱۰ روز با عکاسان» گفت: «۱۰ روز با عکاسان» اکنون به يک رويداد جدي در عکاسي ما تبديل شده است.  دوره قبل يک کار پروژه‌محور بود که نشان داد اين شيوه برگزاري مفيدتر است، طرفداران بيشتري دارد و انجمن عکاسان را به اهدافش نزديک‌تر مي‌کند. بنابراين اين دوره هم پروژه‌محور است و در آن به جوان‌ها اهميت داده خواهد شد.

پیمایش به بالا