بر روي چهار مورد از گرافيتيهايي که «بنکسي» چندي پيش بر ديوار ساختمانهاي جنگزده اوکراين خلق کرده بود، شيشههاي ضدضربه نصب شد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از آرتنيوزپيپر نوشت، يک شرکت امنيتي بينالمللي «ايجکس سيستم» (Ajax Systems) که در اوکراين تأسيس شده است، سيستمهايي با فناوري پيشرفته را براي محافظت شبانهروزي از چهار نقاشي ديواري نصب کرده که توسط «بنکسي» هنرمند ناشناس و در عين حال مشهور، در کييف خلق شده است. «بنکسي» سال گذشته ميلادي هفت ديوارنگاره را در حمايت از اوکراينيها خلق کرده بود.
اين سيستمهاي امنيتي که شامل شيشههاي ضدضربه و زنگ اخطار ميشود، درحالي نصب شد که دسامبر سال گذشته تلاش سارقان براي ربودن نقاشي ديواري تصويرگر زني با ماسک گاز در حومه کييف، ناکام مانده بود.

در نتيجه نصب اين شيشهها، اين ديوارنگارهها تا زماني که به موزه تحويل داده شوند، در مقابل حملات تخريبگران و عوامل آب و هوايي در امان خواهند بود.
«بنکسي» هنرمند گرافيتيکار اهل بريستول است که با نقاشيهاي ديواري و هنر گرافيتي اعتراضي خود، شهرت جهاني دارد، با اين حال هنوز هويت اصلي او فاش نشده است. نقاشيهاي اين هنرمند بيشتر به مسائل سياسي و موضوعهايي مانند گرماي جهاني، جنگ، شنود غيرقانوني و شرايط سخت کاري پرداخته است. تا کنون بارها نقاشيهاي اين هنرمند از روي ديوار جدا و به قيمت صدها هزار پوند فروخته شده است.

