تغيير عنوان نقاشي ون گوگ در موزه آمستردام به دليل اشتباه در شناسايي گياهان

با تشخيص يک سرآشپز که در دستور غذاهايش از عناصر نقاشي هاي ونگوگ استفاده ميکند، موزه ون گوگ عنوان نقاشي طبيعت بي جان ون گوگ را تغيير داد.

Vincent van Gogh, Red Cabbages and Garlic (1887). Collection of the Van Gogh Museum, Amsterdam

به گزارش گالري آنلاين، عنوان اشتباه نقاشي، مربوط به ترکيب دو نوع گياهي بود که به طور نادرست به نام "کلم قرمز و پياز" شناخته شده بود، اما در واقع شامل کلم قرمز و سير بود. يک سرآشپز با تجربه به نام ارنست دي ويت، پس از 20 سال تجربه در آشپزي، با ديدن اين نقاشي در موزه و تشخيص اشتباه عنوان، عنوان صحيح آن را به مديران موزه گزارش داد. او اين موضوع را زماني متوجه شد که تلاش کرده بود بفهمد اين هنرمند چه نوع ترکيب غذايي را در طبيعت بي جان سال 1887 گنجانده است. بنابراين، عنوان نقاشي به "کلم قرمز و سير" تغيير يافت.

دي ويت در ايميلي به آرت نت نيوز گفت: «من به همراه همسرم پاورپوينت درست کردم که نشان مي داد چگونه ون گوگ سير را با خط خود نقاشي مي کند و آن را با نقاشي ديگري که در آن پياز نقاشي کرده است مقايسه مي کند. و من يک ويديو ساختم که در آن انواع مختلف سير و پياز را مقايسه کردم. من يک نقاشي روي لامپ هاي سير در نقاشي ون گوگ انجام دادم تا نشان دهم خطوطي که او کشيده در واقع حبه هاي سير را نشان مي دهد.

پس از بررسي استدلال هاي او و مشورت با يک زيست شناس، موزه موافقت کرده است براي تغيير نام اثر اقدام کند.

سخنگوي موزه به آرت نت نيوز گفت: «ما دائماً نقاشي‌هايمان را زير نظر داريم و پيش از اين اتفاق افتاده است که عنواني تغيير کرده است زيرا چيزي متفاوت از آنچه در ابتدا تصور مي‌شد به تصوير کشيده شده است.

تجربه موزه ون گوگ در واقع الهام بخش يک غذاي جديد در رستوران Feu در اوترخت است، جايي که دي ويت سرآشپز است – و همچنين نقاشي خودش که طبيعتاً همان سبزيجات را نشان مي دهد.

او گفت: اين غذا از کلم قرمز پخته شده در سير تفت داده شده در فر، خامه سير دودي، کوليس کلم قرمز، پودر کلم قرمز و يک وينگرت با آبسنت، بادرنجبويه و ترخون است. به محض تماس وينگرت با اجزاي کلم قرمز، رنگ ها شروع به محو شدن مي کنند، درست مانند رنگدانه هاي قرمز/آبي در نقاشي هاي ون گوگ.

Chef Ernst de Witte with some of his artwork. Photo courtesy of Ernst de Witte

Ernst de Witte, Red Cabbage and Garlic. Courtesy of Ernst de Witte

Chef Ernst de Witte’s Vincent van Gogh-inspired red cabbage and Garlic dish for Restaurant Feu in Utrecht. Photo courtesy of Ernst de Witte

پیمایش به بالا