باستان شناسان در اسپانيا با استفاده از فناوري پهپاد، نقاشي هاي ماقبل تاريخ را در غارهاي صعب العبور در شرق اين کشور کشف کردند.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از CNN، بر اساس بيانيه اين تيم در دانشگاه Alicante اسپانيا، استفاده از هواپيماهاي بدون سرنشين به محققان اين امکان را داده است تا به سرعت شواهدي از نقاشيهاي غارهايي که قبلاً ديده نشده بود، مربوط به ۵ هزار تا ۷ هزار و پانصد سال پيش جمعآوري کنند. گزارش يافته ها، ماه گذشته در مجله علمي اسپانيايي Lucentum منتشر شدند.
به گفتهي Francisco Javier Molina Hernández، نويسنده اصلي و باستان شناس در دانشگاه Alicante، در اين بيانيه گفت: اين منطقه به دليل اسکان گروه هاي متعدد با هنر ماقبل تاريخ به خوبي شناخته شده است.
بر اساس اين بيانيه، کوهنوردان پس از بازديد از محل کشف شده، وجود تعداد زيادي پيکره هاي نقاشي شده در سبک هاي مختلف از جمله پيکره هاي انساني و حيواناتي مانند بز و آهو را که برخي از آنها با تير مجروح شده اند، تأييد کردند.


