با تغيير اقليم، سياره آبي ما شاهد يک تغيير هشداردهنده در افزايش سطح درياها است و کشورها را وادار ميکند تا اقيانوسها را بهعنوان «زمينههاي جديد» قابل سکونت کشف کنند.

به گزارش گالري آنلاين، با توجه به مسائل زيست محيطي که امروزه تهديد جدي جهاني شده است، مفهوم شهرهاي شناور در سالهاي اخير در کانون توجه قرار گرفته است و مانند THE LINE در عربستان سعودي، ساخت چنين پروژه هايي از ابتدا با فرصت ها و چالش هاي خارق العاده اي همراه است. استارتآپ دريايي ژاپني N-ARK اخيراً برنامههاي خود را براي توسعه يک کلانشهر مراقبتهاي بهداشتي شناور و هوشمند با نام «شهر دوگن» اعلام کرد. اين پيشنهاد نوآورانه، توليد غذا، معماري، دادهها، انرژي و آب را در يک سيستم همزيستي ادغام ميکند که از اعماق دريا به عنوان يک منطقه اقتصادي جديد و انعطافپذير به نام «اقيانوس جديد» استفاده ميکند.
از طريق نوآوري در کسب و کار اقيانوس خصوصي، ما "کنسرسيوم اقيانوس جديد" را راه اندازي خواهيم کرد، يک تجارت مشترک صنعت، دانشگاه و دولت که صنايع، فن آوري ها و قوانين و مقررات مختلف را براي تحقق اين فضاي اقتصادي ادغام مي کند. اين استارت آپ مي نويسد: «اقيانوس جديد» اصطلاحي است که براي نسخه اقيانوسي تجاري فضايي خصوصي «New Space» که توسط Space X آغاز شده است، در نظر گرفته شده است.
سه لايه به اين منطقه اقتصادي جديد نيرو مي دهد. اولين مورد ايجاد يک شهر دريايي مستقل و غير متمرکز سازگار با تغييرات آب و هوايي، با تمرکز بر ارتقاي خودمراقبتي ذهني و جسمي روزانه و ارائه برنامه هاي مختلف است. لايه دوم حول ساخت يک زيرساخت داده زير آب براي کمک به توسعه مدل کسب و کار دريايي مي چرخد. در نهايت، N-ARK ميخواهد از آبهاي آزاد براي ايجاد يک صنعت گردشگري جديد که به فضا متصل ميشود، استفاده کند و از زمين بهعنوان محل پرتاب و فرود براي خدمات حمل و نقل موشک استفاده کند.






