برگزاري اختتاميه سومين دوره جايزه طراحي صنايع ملي در بسته بندي فرهنگي

آيين اختتاميه و نمايشگاه تخصصي بسته‌بندي و آثار برتر سومين دوره جايزه ملي طراحي صنايع ملي در بسته‌بندي فرهنگي برگزار مي‌شود.

به‌گزارش گالري آنلاين به نقل از ميراث‌آريا، اين مراسم 21 تيرماه 1402 با حضور مسئولاني از جهاد دانشگاهي، دانشگاه علم و فرهنگ، و مريم جلالي معاون صنايع‌دستي وزارت ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي برگزار خواهد شد.

نمايشگاه تخصصي اين دوره نيز در روزهاي 21 و 22 تيرماه 1402 در مرکز همايش‌هاي بين‌المللي دانشگاه علم و فرهنگ برگزار مي‌شود.

سومين دوره اعطاي جايزه ملي طراحي بسته‌بندي در صنايع فرهنگي با هدف ايجاد ساختار و شبکه‌اي منظم و هدفمند بين هنرمندان، توليدکنندگان صنايع فرهنگي، طراحان صنعتي و گرافيست، فعالان و صنعتگران حوزه بسته‌بندي و نيز توزيع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان عمده محصولات متنوع فرهنگي در داخل کشور، برگزار شده است.

ايده برگزاري جايزه ملي طراحي بسته‌بندي در صنايع فرهنگي به تاييد پارک ملي علوم و فناوري‌هاي نرم و صنايع فرهنگي رسيده و ثبت شده است.

سومين دوره جايزه طراحي صنايع ملي در بسته‌بندي فرهنگي با حضور و مشارکت وزارت ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي برگزار مي‌شود.

پیمایش به بالا