کلود پيکاسو، يکي از چهار فرزند پابلو پيکاسو، در سن 76 سالگي درگذشت. اين خبر براي اولين بار در روز پنجشنبه توسط خبرگزاري فرانسه گزارش شد که دليل مرگ را ارائه نکرد.

به گزارش گالري آنلاين، او چند ماه پس از مادرش (Françoise Gilot) که در ژوئن در سن ۱۰۱ سالگي درگذشت و در جريان آمده سازي پنجاهمين سالگرد درگذشت پدرش، که آثارش موضوع نمايشگاههاي موزههاي متعددي در سراسر جهان است، درگذشت. پالوما پيکاسو (Paloma Picasso) از بازماندگان اين خانواده است.
با وجود درگيريهاي متعدد ميان فرزندان پيکاسو، کلود در مقام مديريت املاک پيکاسو که از سوي دادگاه منصوب شده بود، سمتي که از سال 1989 تا اوايل امسال داشت، براي نگهداري از ميراث هنرمند کار کرد. در واقع، قبل درگذشت پابلو پيکاسو، در سال 1970، کلود که در آن زمان 22 ساله بود، در فرانسه شکايت کرد تا به عنوان پسر قانوني پدرش شناخته شود. دادگاه سرانجام به نفع او و خواهرش پالوما راي داد و چهار سال بعد، پس از مرگ اين هنرمند در سال 1973، آنها را وارث قانوني پيکاسو کرد.
کلود پيکاسو در سال 1947 به دنيا آمد. او در انگلستان و فرانسه تحصيل کرد و بين سالهاي 1967 تا 1974 در نيويورک زندگي کرد. او براي مدت کوتاهي دستيار عکاس مشهور ريچارد آودون بود. سپس عکاس خبري شد.
در سال 1989، که توسط دادگاه جانشين املاک پيکاسو شد، از طريق اين نقش، استفاده از حق چاپ پيکاسو را کنترل کرد. او اين سمت را تا ماه ژوئيه که خواهرش پالوما بر عهده گرفت، در اين سمت بود.
