برگزاري جشنواره عکاسي مردمي «چادرهاي آسماني»

نخستين جشنواره عکاسي تخصصي و مردمي «چادرهاي آسماني» به همت معاونت اجتماعي نيروي انتظامي و با همکاري هنرمندان عکاسي از هفتم خرداد تا ۲۲ تير ماه سالجاري برگزار مي‌شود.

اين جشنواره با هدف حمايت فرهنگي از توسعه عفاف، حجاب و تجليل از کودکاني که به انتخاب و استفاده از چادر مي‌پردازند، در دو بخش حرفه‌اي، تخصصي و عمومي، مردمي برگزار مي‌شود.

همچنين توليد منابع تصويري خلاقانه و الهام‌بخش با موضوع عفاف و حجاب، از ديگر اهداف اين جشنواره هنري و مردمي است.

شرکت در اين جشنواره براي هنرمندان عکاس در بخش حرفه‌اي و تخصصي و براي همه علاقمندان در بخش مردمي مسابقه عکاسي چادرهاي آسماني فراهم است و علاقمندان مي‌توانند در بخش مردمي با دوربين‌هاي خانگي و گوشي‌هاي موبايل عکاسي و سه اثر را با موضوع عکاسي با چادر از دختران زير ۹ سال، تا ۲۲ تير ماه سال جاري از طريق صفحه اختصاصي معاونت اجتماعي ناجا در سايت آرت آنلاين به نشاني http://www.artonlines.com/social_police ارسال کنند.

حضور دختران زير ۹ سال با پوشش چادر در بازي، ورزش، جشن‌ها و مراسم شادي، اماکن تفريحي، اماکن مذهبي، اماکن فرهنگي، مهماني‌هاي خانوادگي، در حال نماز، ارتباط با والدين و ديگر اعضاي خانواده، ارتباط با دختران هم سال و ارتباط با پسران هم سال از جمله موضوعات و مضامين آثار ارسالي جشنواره است.

نتايج نهايي داوري نخستين جشنواره عکاسي تخصصي و مردمي «چادرهاي آسماني»، ۳۰ تير ماه سالجاري اعلام و جوايز برگزيدگان تا پايان مرداد ماه طي مراسمي با حضور هنرمندان و مسئولان فرهنگي کشوري در تهران اهدا مي‌شود.

بر اساس اعلام دبيرخانه جشنواره جوايز در نظر گرفته شده براي بخش حرفه‌اي و تخصصي به شرح زير است:

نفر اول: لوح افتخار و مبلغ چهل ميليون ريال وجه نقد

نفر دوم: لوح افتخار و مبلغ سه ميليون ريال وجه نقد

نفر سوم: لوح افتخار و مبلغ دو ميليون ريال وجه نقد

همچنين در بخش مردمي اين جشنواره نيز به پنج عکس برگزيده هيأت داوران، پنج جايزه دو ميليون ريالي اهدا مي‌شود.

جلال عطارزاده، مدرس هنرهاي تجسمي دانشگاه شريعتي دبير و افشين شاهرودي، مجتبي آقايي و بابک فروتني عضو هيأت داوران اين جشنواره هستند.

منبع : مهر

پیمایش به بالا