
دانشگاه هاروارد براي سال تحصيلي 2017- 2018 به دانشجويان رشته هاي مرتبط با تاريخ، هنر و فرهنگ جنوب آسيا کمک هرينه تحصيلي اعطا ميکند.
به گزارش گالري آنلاين، موسسه آسياي جنوبي هاروارد بورسيه Raghunathan Family را براي مقطع دکتري در نظر گرفته است.
اين موسسه با هدف پيشبرد آموزش و پژوهش در حوزه مسائل مربوط به جنوب آسيا و انتشار مقالات و نتايج پژوهش هاي متعدد هر ساله اين کمک هزينه را براي رشته هايي نظير هنرهاي تجسمي، تاريخ، فلسفه ، اقتصاد و … در نظر ميگيرد.
مجموع مبلغي که دانشگاه به عنوان کمک هزينه در يکسال به دانشجو اعطا ميکند 40 هزار دلار به همراه مبلغ بيمه به ارزش 5 هزار دلار و هزينه هاي سفرهاي تحقيقاتي به جنوب آسيا است.
طرح مطالعاتي دانشجو ميتواند مربوط به هر دوره از تاريخ جنوب آسيا باشد، حتي دوره ي معاصر آن مورد پذيرش خواهد بود.
علاقه مندان مدارک لازم و فرم درخواست آنلاين را تا 31 مارس به دانشگاه ايميل نمايند.
جهت کسب اطلاعات بيشتر به سايت دانشگاهمراجعه نماييد.
