به نقل از روابط عمومي و مرکز اطلاع رساني اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل، مديرپايگاه مجموعه جهاني شيخ صفي الدين اردبيلي، عمليات مرمت کاشي هاي ايوان مياني جنت سرا و سر در ورودي بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي را شامل پاکسازي، تزريق مواد تثبيت کننده، پر کردن فواصل بين کاشي ها، جاي گذاري برخي قطعات از بين رفته، تثبيت و جاي گذاري کاشي هاي تبله کرده و تثبيت و پاکسازي نهايي عنوان کرد.
عبدالرحمن وهاب زاده با بيان اينکه عمليات مرمتي ياد شده نزديک به دو ماه به طول انجاميده است، افزود: بخشي از کاشي هاي سردر ورودي بقعه از قديمي ترين نمونه کاشيکاري باقي مانده در مجموعه است که در تثبيت و مرمت آنها نهايت دقت به کار رفته است.
وي با بيان اينکه بناي جنت سرا در شمال صحن اصلي مجموعه جهاني شيخ صفي الدين اردبيلي واقع شده است، اظهار داشت: اين بنا در دوره هاي مختلف دچار تغيير شده از جمله سقف گنبدي شکل بنا که در دوره هاي گذشته فروريخته بود در دوره قاجار به صورت مسطح ساخته شد اما پس از انقلاب دوباره به شکل گنبدي بازسازي شده است.
