مجسمه هاي پابلو پيکاسو هنرمند اسپانياي در بوزار به نمايش گذارده ميشوند .
به گزارش گالري آنلاين، پس از موزه ي ملي پيکاسو در پاريس و موزه ي موما در نيويورک در حال حاضر نيز موزه ي بوزار در بروکسل اقدام به برپايي نمايشگاهي از هشتاد اثر پيکاسو کرده است که در حدود 20 تابلو و 15 اثر سراميکي و نيز تعدادي از مجسمه هاي مجموعه ي شخصي وي نيز جزو آثار اين نمايشگاه خواهند بود .وي در حالي که به عنوان هنرمند و نقاشي ماهر و چيره دست شناخته شده است در مورد پيکرتراشي نيز داراي چند قالب مدرن ايستاده و آثار قابل توجه بسياري است.

اکثريت قريب به اتفاق اين آثار از موزه ي ملي پيکاسو در فرانسه و در حدود 15 عدد آنها از بنياد آلمينه به امانت گرفته شده اند.
اين آثار در نشستي که در مرکز موزه ي آثار هنري بروکسل برگزار خواهد شد، مورد نقد بررسي قرار خواهند گرفت.
آثار وي به ترتيبي که خودش کار کرده است در نمايشگاه نيز در معر ض ديد عموم خواهند بود. نمونه هايي از آثار نيز به صورتي کپي برابر اصل ساخته شده و نمايش داده خواهند شد .
سبک کار اين هنرمند بزرگ به گونه اي است که از اشيا و ابزار معمول و روزمرگي هميشگي اثري را خلق ميکند که از لحاظ کيفيت هنري بسيار بالا و خاص مي باشد.
