فراخوان مسابقه معماري Laka : Architecture that Reacts

مرکز Laka  مهندسين و طراحان معمار را از سراسر جهان دعوت مي کند تا ايده هاي خود را درباره "معماري که واکنش نشان مي دهد" ارائه کند. تمرکز اصلي مسابقه بر روي راه حل هايي است که به واسطه ي تغييرات امروزي توسعه مي يابند.
به گزارش گالري آنلاين، رقابت Laka رقابت سالانه بين المللي است که به دنبال ايده هاي نوآورانه اي در معماري، طراحي و تکنولوژي است که قادر به واکنش پويا به شرايط محيط (طبيعي، اجتماعي يا ساخته شده) هستند.
سه جايزه اصلي و ده نامزد براي سال 2018 انتخاب خواهند شد.

موضوع مسابقه معماري، طراحي، و يا راه حل هاي فن آوري است که قادر به تعامل پويا با محيط اطراف خود است.
شرکت کنندگان به شدت تشويق مي شوند که راه حل هايي نه تنها با تعريف "ساختمان"، بلکه رويکردهاي بين رشته اي که امکانات رشته هايي مانند رباتيک، مکانيک، ساخت ديجيتال، طراحي بيولوژيکي و توليد زيست محيطي، طراحي محاسباتي، معماري زيستي، علوم اجتماعي، طراحي صنعتي را دارد، ارائه دهند.
محل، مقياس، اندازه و برنامه پروژه به انتخاب شرکت کنندگان است.

جوايز :
جايزه 1.000 دلار براي هر تيم و  دعوت به پيوستن به کتاب "چشم انداز Laka" vol. 2

 تقويم رويداد:
ثبت نام در آوريل 2018 آغاز مي شود
ثبت نام اوليه (1 آوريل – 1 ژوئن 2018)
ثبت نام منظم (2 ژوئن – 1 اکتبر 2018)
ثبت نام ديرهنگام (2 اکتبر – 1 نوامبر 2018)
مهلت ارسال پروژه: 2 نوامبر 2018
هيئت داوري: نوامبر 2018
اعلاميه برندگان: 1 دسامبر 2018

هزينه هاي ورود:
ثبت نام اوليه: 50 دلار
ثبت نام منظم: 75 دلار
ثبت نام متاخرين: 100 دلار

مهلت ارسال درخواست و ثبت نام: 1 ژوئن 2018 (11 خرداد 97)
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بيشتر به سايت فراخوان مراجعه نماييد.

پیمایش به بالا