
گالري Ou در ونکوور کانادا همراه با امکانات کارگاهي و اقامتي، از يک هفته تا سه ماه ميزبان هنرمندان حوزه هنرهاي تجسمي خواهد بود.
به گزارش گالري آنلاين، هنرمندان در طول برنامه دسترسي 24 ساعته به کارگاه خواهند داشت.
هزينه ها :
براي هر ماه 950 دلار ، 650 دلار براي 2 هفته، 325 دلار به صورت هفتگي
تهيه متريال هاي کار به عهده هنرمندان است و از آنها انتظار مي رود آثار خود را در پايان دوره به نمايش بگذارند و در طول برنامه ورک شاپ برگزار نمايند.
جهت ارسال درخواست شرکت در اين برنامه هنرمندان ميبايست فرم درخواست آنلاين را در سايت راخوان تکميل و ارسال نمايند.
در اين فرم اطلاعات شخصي هنرمند، مديا آثار، آدرس سايت و يا لينکي از تصاوير آثارش، استيتمنت، پروپوزال هنرمند همراه با تعيين زمان درخواست حضور در کانادا درخواست خواهد شد.
گالري آنلاين در راستاي حمايت و همراهي بيشتر هنرمندان جهت حضور و شرکت در برنامه هاي بين المللي ، در ارائه مشاوره آماده سازي و ارسال اطلاعات لازم برنامه، عکاسي از آثار و يا طراحي وب سايت شخصي براي شرکت در رزيدنسي و فراخوان ها در خدمت هنرمندان و فرهيختگان گرامي خواهد بود.علاقه مندان درخواست خود را همراه با اطلاعات تماس به آدرس ايميل onlineartgallery.ir@gmail.com ارسال نمايند.
مهلت ثبت نام: 20 دسامبر 2018 (29 آذر97)
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بيشتر به سايت فراخوان مراجعه نماييد.
