به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايلنا، شعر باف در چند سال گذشته دچار مشکلات ريوي بود و شب گذشته (سهشنبه) به بيمارستان سوم شعبان منتقل شد که متاسفانه در اين بيمارستان درگذشت.
علياصغر شعرباف، استاد برجسته هنرهاي وابسته به معماري، در سال ۱۳۱۰ خورشيدي در تهران متولد شد. او از سن ۱۰ سالگي به امر پدرش استاد حاج محمد شعرباف به کار تزيينات معماري که حرفه خانوادگي آنها بود پرداخت.
پدربزرگ او، استاد حاج عباس پيوند، از اساتيد برجسته زمان خود بوده و لقب "پيوند" نيز به دليل توانايي او در جابجايي پايهها از زيرتاقها و اتصال اجزا معماري به يکديگر به وي داده شده بود.
ازجمله فعاليتهاي معماري وي ميتوان کارهاي وي در مسجد جامع ساوه، مسجد اعظم قم، مسجد سپهسالار، مدرسه عالي شهيد مطهري، امامزاده زيد تهران، مسجد حضرت ابراهيم، نمايشگاه بينالمللي تهران، بقعه شيخ صفي در اردبيل، مسجد دانشگاه صنعتي شريف، بازار مبل ارزي يافتآباد، بناي شهداي هفت تير در بهشت زهراي تهران و زيرزمين تالار الماس کاخ گلستان را نام برد.
او در کار مرمت بنا و به خصوص مرمت تزئينات بناهاي کهن نيز تبحر داشت که از آن جمله ميتوان به مرمت عمارت بادگير و تالار الماس و بخشهاي تزييناتي به ويژه حوض خانه از مجموعه کاخهاي سعدآباد در سال ۱۳۴۰ و نيز مرمت و بازسازي سردر بناي تاريخي عالي قاپوي قزوين نام برد.
زمان تشييع اين استاد پيشکسوت احتمالا فردا (پنجشنبه۴ شهريور) برگزار ميشود، اما زمان دقيق آن اعلام ميشود.
