رييس انجمن عکاسان کرمانشاه قيمت بالاي تجهيزات عکاسي در کشور را مهمترين مشکل عکاسان ايراني عنوان کرد.
«عليرضا قمري» به مناسبت روز جهاني عکاسي، در گفتوگو با ايسنا با بيان اينکه ايران جزو اولين کشورهاي واردکننده دوربين عکاسي بوده، گفت: بعد از ابداع عکاسي، دو سال بعد دوربين عکاسي وارد ايران شد.
وي تصريح کرد: مسيرعکاسي در ايران فراز و فرودهايي داشته و در حال حاضر سطح عکاسي ايران با دنيا تفاوت پيدا کرده است.
قمري با بيان اينکه تکنولوژيهاي روز دنيا در زمينه عکاسي به ايران هم ميآيد، گفت: مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و تفاوت بر سر نوع نگرش عکاسان ايراني با جهان است.
وي تصريح کرد: در سطح جهاني عکاسان بيشتر به سمت زيبايي عکس ميروند، اما نگرش عکاسان ايراني به گونهاي است که عکس بايد مفهومي در دل خود داشته باشد.
قمري با بيان اينکه عکس و فيلم بسيار به هم نزديک است، گفت: عليرغم اين مسئله، عکس ثبت يک لحظه است که ميتواند قوه تخيل و تفکر انسان را بسيار بيشتر از فيلم به کار بيندازد.
وي تصريح کرد: با نگاه کردن به عکس ميتوان تفکر و تخيل بيشتري نسبت به آن لحظه داشت، اما در فيلم لحظهها پشت سر هم ميآيند و مهلت چنداني براي تفکر نميدهند.
رييس انجمن عکاسان کرمانشاه با بيان اينکه هر شخصي که دوربين دارد نميتوان او را عکاس دانست، گفت: عکاسي حرفهاي با عکاسي عادي که افراد با دوربين گوشي و يا ساير دوربينها انجام مي دهند متفاوت است و آموزشها و تمرينهاي بسياري نياز دارد.
قمري در ادامه هزينه بالاي وسايل عکاسي را مهمترين مشکل عکاسان ايراني عنوان کرد و افزود: ما مجبوريم به دلار وسايل عکاسي را تهيه کنيم و اين مسئله موجب افزايش هزينههاي عکاسان ايراني شده است.
رييس انجمن عکاسان کرمانشاه گفت: از طرفي فروش عکس در ايران هم مطلوب نيست و همين امر موجب شده تا عکاسان بيش از کسب درآمد، هزينه کنند و اين درحاليست که اين روند در کشورهاي ديگر معکوس بوده و و در کنار ارزاني تجهيزات عکاسي، فروش عکس بالاست.
