به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي انجمن نقاشان ، هيات مديره انجمن هنرمندان نقاش ايران در روز سيزدهم دي ماه با رييس موزه هنرهاي معاصر تهران در محل اين موزه ديدار و گفت و گو کرد.
در اين ديدار که از سلسله ديدارهاي هيات مديره انجمن هنرمندان نقاش ايران با مديران هنري کشور است، دو طرف درباره پاره اي از مشکلات و مسايل فرهنگي جاري کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند و درباره موضوعاتي همچون بيانيه انجمن درباره موزه هنرهاي معاصر، پرداخت بدهي معوقه مرکز هنرهاي تجسمي به انجمن و برگزاري دوسالانه هنر تهران توسط انجمن هنرمندان نقاش ايران بحث و گفت و گو کردند.
در اين جلسه که با حضور اعضاي هيات مديره خانم ها منيژه صحي و معصومه مظفري و آقايان محمدرضا فيروزه اي و امير سقراطي و بازرس انجمن آقاي نعمت لاله يي برگزار شد، ابتدا آقاي مجيد ملانوروزي رياست موزه هنرهاي معاصر تهران با شرحي از فعاليت هاي بين المللي اين موزه، بر اهميت و جايگاه گنجينه موزه در عرصه جهاني تاکيد کرد و درباره تفاهم نامه هاي مهم امضا شده ، ميان موزه و مراکز مهم هنري جهان توضيحاتي داد.
وي سپس با اشاره به بيانيه انجمن هنرمندان نقاش ايران درباره موزه هنرهاي معاصر تهران، تاکيد کرد که از هرگونه رويه انتقادي نسبت به فعاليت هاي موزه هنرهاي معاصر تهران و مرکز هنرهاي تجسمي استقبال مي کند. وي سپس به بندهاي بيانيه انجمن اشاره و درباره آنها توضيح داد.
در اين جلسه همچنين اعضاي هيات مديره انجمن با اشاره به يکي از بندهاي بيانيه خود يعني حذف نام ايران از آثار هنري ايراني در موزه قطر، بر تهيه نامه اي به موزه قطر درباره اجحاف به هنر ايران در موزه هاي اين کشور و تحريف تاريخ تاکيد کردند که مجيد ملانوروزي پيشنهاد داد اين نامه خطاب به سازمان يونسکو تهيه شود.
رياست موزه در اين ديدار بر پرداخت بدهي معوقه مرکز هنرهاي تجسمي در خريد سال گذشته از انجمن هنرمندان نقاش ايران تاکيد کرد و اظهار اميدواري کرد که اين بدهي به زودي تسويه شود.
همچنين انجمن هنرمندان نقاش ايران پيشنهاد داد با توجه به نزديک شدن به انتخابات مجلس شوراي اسلامي، پيگيري طرح هاي قانون بودجه يک درصد خريد آثار هنري توسط مرکز هنرهاي تجسمي وزارت ارشاد پيگيري شود.
همچنين انجمن هنرمندان نقاش ايران بر برگزاري دوسالانه هنر تهران توسط اين انجمن تاکيد کرد و علت عدم برگزاري اين دوسالانه را انجمن را از مجيد ملانوروزي جويا شد. پس از گفت و گوهاي مفصل در اين زمينه قرار بر اين شد که بر مبناي طرح پيشنهادي انجمن جلسات مشترک ميان هيات مديره انجمن و رياست موزه براي برنامه ريزي اين دوسالانه در آينده برگزار شود.
گفتني است طرح دوسالانه هنر تهران طرحي پژوهشي است که توسط انجمن هنرمندان نقاش ايران و بوسيله پژوهشگران و منتقدان مطرح ايران تهيه و تنظيم شده است و برگزاري آن به جاي دوسالانه نقاشي از سوي اين انجمن در سال گذشته به مرکز هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي پيشنهاد داده شد که اين مرکز با برپايي آن توسط انجمن هنرمندان نقاش ايران مخالفت کرده بود.

