
طراحي به نام linda bergroth با همکاري مرکز طراحي فنلاند در نيويورک يک فضاي چشمگير با استفاده از مواد بازيافتي در محل يک رستوران طراحي کرده است.
به گزارش گالري آنلاين، اين محل با استفاده از مواد بازيافتي ساخته شده و يک کولاژ از رسانه هاي بازيافتي به حساب مي آيد.
اين هنرمند مي گويد: "من محل غذا خوري را به عنوان يک فضاي چيدمان در نظر گرفتم و با استفاده از تمام مواد پايدار آن را طراحي کردم."
تصور ميزان زباله هاي توليد شده توسط يک رستوران شلوغ آسان نيست، اما در پشت درهاي آشپزخانه، به طور متوسط هر هفته يک تن زباله توليد مي شود. با اين تحقق غم انگيز، موسسه فرهنگي فنلاند در نيويورک، همراه با يک تيم آشپز و طراحان، اولين بشقاب 100٪ بدون ضايعات در جهان را عرضه کرد. اين آزمايشگاه غذايي موضوعات مربوط به زباله و پايداري را مورد بررسي قرار مي دهد.








