به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين ، اولين سمپوزيوم بينالمللي مد و لباس، صنعت نساجي و صنايع مرتبط بهمن ماه در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار ميشود. در اين همايش که با حضور اتاقهاي بازرگاني آلمان، ايتاليا، کانادا، ترکيه و عراق برگزار ميشود کارگاههاي جنبي و آموزشي توزيع و طراحي برگزار شده و نمايشگاهي از ماشينآلات و محصولات نساجي برپا خواهد شد.
همايش بينالمللي مد و لباس با محوريت طراحي، توليد، توزيع و توسعه با حضور نهادها و وزارتخانههاي دولتي، توليدکنندگان، توزيع کنندگان و وارد کنندگان پوشاک قصد دارد از کارآفرينان برتر حوزه نساجي و صنايع مرتبط تجليل کند و به بررسي موضوعاتي مانند آموزش مسائل قانوني، تکنيکي، استراتژيک و توليد پوشاک، مشاوره صنعتي در حوزه طراحي، توليد، توزيع و توسعه و رونمايي از محصولات نوين صنعتي- فرهنگي پرداخته شود.
اين همايش روز 15 بهمن ماه از ساعت 14 تا 21 در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار ميشود و علاقهمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر ميتوانند با موسسه طراحان مد، دبيرخانه همايش، با شماره تلفنهاي 26208635 و 26208643 تماس بگيرند.
