ثبت لحظه سيال در هم آميختگي آب و پارچه

هنرمند عکاس emilie möri حرکت سيال پارچه را در زير بارانهاي موسمي تايلند ضبط مي کند

به گزارش گالري آنلاين، طراح گرافيک و عکاس emilie möri براي يکي از پروژه هاي اخير خود ، سري "‘red stole" را که کاملاً روي آيفون عکس برداري شده ارائه مي دهد، در طول يک روز مرطوب با باران هاي موسمي در تايلند، möri عکس حرکت طبيعي دخترش را هنگام شنا در استخر در باران، به طور کامل گرفته و آن را red stole مي نامد.

تصاوير عکسبرداري شده توسط möri ساده است زيرا ترکيب قاب ها فقط به سه عنصر ختم شده است: پارچه قرمز در حال حرکت، آب عميق آبي رنگ و حرکت گذر کردن دختر. پارچه قرمز فوراً نگاه بيننده را به خود جلب مي کند.فرم موج دار اين ماده، حرکتي در زير آب ايجاد مي کند و مخاطب را به طور موثري به لحظه اي در زمان که بي حرکت شده منتقل مي کند.
با وجود رسانه دو بعدي، مجموعه تصاوير به لطف الگوي قطرات باران بر روي سطح آب، کيفيت بافت را بيان مي کنند که بيشتر بر لايه هاي ترکيب تأکيد مي کند.
اين هنرمند ساکن پاريس/ فرانسه ، يک طراح و عکاس گرافيک چند رشته اي فرانسوي_سويسي است. کارهاي هنري او بيشتر بر پروژه هاي عکاسي مفهومي متمرکز است.

پیمایش به بالا