خلق آثار هنري ظريف و در هم پيچيده با ربات هاي ساخت جيمز نولان

جيمز نولان سازنده ربات هاي رسام، قطعات مکانيکي و متحرک چوبي و فلزي مي سازد که آثار هنري رنگي ظريف، در هم پيچيده و چند رنگ خلق مي کنند.

به گزارش گالري آنلاين، طرح ها کاملا بصورت آنالوگ و با استفاده از انواع قلم، قرقره و چرخ دنده رسم مي شوند، که در کنار هم اشکال هندسي مانند اسپيروگرافهاي مجذوب کننده خلق مي کنند.

اين هنرمند، بزرگ شده شمال شرقي فلوريدا، دانش ساخت ربات هاي رسام را قبل از شروع به کار با فلزات که بيش از 5 سال از آن مي گذرد، با ساخت مبلمان هاي سفارشي در طول 20 سال به دست آورد. وي با روشي کاملاً مکانيکي و آنالوگ و بدون استفاده از تجهيزات ديجيتالي و با تعامل بين انسان و ربات  آثار خود را خلق مي کند. اگر چه ربات با ساختاري نسبتا ساده عموماً  بطور مستقل عمل مي کند، اما او بايد براي تغييررنگ طرح ها دستگاه را متوقف کند.

پیمایش به بالا