
ساختمان اداري که در نوع خود بينظير خواهد بود، لايه به لايه و در ارتفاع شش متري و به وسيلهي چاپگرهاي سه بعدي چاپ خواهد شد. انتظار ميرود اين ساختمان در زميني به مساحت ۱۸۶ متر مربع در طي چند هفته چاپ شود.
اين ساختمان اداري به صورت موقت ساختمان اصلي موزهاي به نام موزهي آينده خواهد بود که در حال حاضر در نزديکي محل ساخت اين ساختمان قرار دارد. همچنين تمامي جزئيات و مبلمان اين سازه توسط همان چاپگر سه بعدي، چاپ خواهند شد.
اين ساختمان اولين ابتکار موزهي مذکور به شمار ميرود که با همکاري دبي و وينسان گلوبال اجرايي خواهد شد. اين همکاري قبلا نيز نتايجي براي شهر دبي به همراه داشته است و باعث ساخت ده خانهي کوچک در عرض يک هفته شده است. موزهي آينده مدعي است که اين ساختمان، مدرنترين ساختمان اداري چاپ شده در دنيا خواهد بود که از آن در عمل به عنوان دفتر کار استفاده نيز خواهد شد.
عضو هيئت مديرهي کميتهي نوآوري امارات به نام محمد الجرجاوي ميگويد:
اين ساختمان نمودي از تواناييها و خلاقيتهاي چاپگرهاي سه بعدي خواهد بود و باعث تغييرات زيادي در بخش ساخت و ساز در دبي خواهد شد. ما در نظر داريم تا بستري براي خود نمايي امکانات چاپگرهاي سه بعدي فراهم کنيم و چاپ اين ساختمان اداري، اولين قدم از قدمهايي است که در اين راه خواهيم برداشت.
![]() |
![]() |
![]() |
منبع : آرل



