سوانح مرکب در گالري طراحان آزاد

گالري "طراحان آزاد" پذيراي ۲۸ اثر ترکيبي است که در طول دو سال و با استفاده از عکس، چيدمان اشياء و چوب و شيشه خلق شده‌اند.

تسبيحي در توضيحِ معناي سوانح مرکب نوشته است: سوانح مرکب اصطلاحي نظامي است و معنا و مفهوم آن اين است که بعضي سوانح به پيامدهايي بد‌تر و بزرگ‌تر از خود منجر مي‌شوند. به طور مثال قحطي پس از خشکسالي، فلج بعد ازتصادف، يا مهاجرت بعد از جنگ. فقر، آسيب‌هاي روحي رواني، تغيير بافت جامعه، ويراني شهر‌ها، تشعشعات هسته‌اي و آلودگي شيميايي نيز سوانح مرکب جنگ هستند.


صالح تسبيحي در مجموعهٔ تازهٔ خود به جنگ پرداخته است. او در بيانيهٔ نمايشگاه نوشته: به احتمال آنچه بيش از هر سانحهٔ نا‌خواسته زيست بشري را تحت تاثير قرارداده است نه سونامي و زلزله‌ها و نه بيماري‌هاي فراگير، که در صد سال گذشته جنگ‌ها هستند که تعريف انسان را تحت الشعاع خود قرار داده ونسل و‌نژاد بشر قرن بيستم را دچار تغييرات بنيادين کرده‌اند.

نمايشگاه تا ۲۰ خرداد ادامه دارد. گالري طراحان آزاد در مـــيدان فاطـــمي، مـيدان گل‌ها ميدان سلمـــــــاس، پــــلاک ۵ واقع شده است.

منبع : هنرآنلاين

پیمایش به بالا