نمايشگاه انفرادي اميرمحمد قاسمي زاده شامل ۲ مجموعه نقاشي با عنوان هاي «چوب زخم ها» و «دانته و ديگران» در فلورانس ايتاليا برپا مي شود.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از مهر، اميرمحمد قاسمي زاده با دعوت کانون «دانته» در ايتاليا، از امروز ۲۷ خردادماه ۱۳۹۶ تا ۸ تيرماه ۱۳۹۶، نمايشگاهي انفرادي خود را در شهر فلورانس ايتاليا برگزار مي کند. در اين نمايشگاه ۲ مجموعه نقاشي با عنوان هاي «چوب زخم» و «دانته و ديگران» به نمايش در مي آيند.
اميرمحمد قاسمي زاده که هم اکنون براي افتتاح نمايشگاهش در ايتاليا به سر مي برد، درباره برگزاري اين نمايشگاه گفت: حدود يک سال پيش چند تن از دوستان من در ايتاليا برخي از آثارم به همراه برخي از کتاب هاي نقاشي که از من چاپ شده را به کانون «دانته» برده بودند. آنجا کميسيوني فرهنگي در بخش تجسمي وجود دارد که آثار من را ديدند و از آنها استقبال کردند. مدير کانون «دانته» درباره آثارم گفته بود که در آثار اين هنرمند چند نقاش وجود دارد.
او ادامه داد: کانون «دانته» چيزي شبيه به خانه هنرمندان ايران است. بعد از اين ماجرا من عضو افتخاري کانون «دانته» شدم و قرار شد که نمايشگاهي از آثارم را در ايتاليا برگزار کنم. به همين دليل مجموعه اي از آثارم که در جايي ديده نشده بودند را به سرانجام رساندم. همچنين به مرور آثار «دانته» مانند «کمدي الهي» پرداختم و فضاهاي مختلفي برايم ايجاد شد. با همين فضاها توانستم تکنيک هاي مختلفي را روي پرتره «دانته» اجرا کنم. حاصل اين کار مجموعه اي با حدود ۲۰ پرتره از دانته را شامل شده که قرار است به دو زبان ايتاليايي و فارسي منتشر شود.
قاسمي زاده بيان کرد: در همين زمان بود که به ياد رفيقان ۵۰۰ ساله ام افتادم؛ يعني نقاشان بزرگي مانند داوينچي، ميکل آنژ، رافائل و کاراواجيو که روي من بسيار تاثير گذاشته اند. پس پرتره هاي اين هنرمندان را کشيدم. همچنين از ميان نقاشان معاصر هم روي پرتره جاکومتي و بوچيني کار کردم. هر پرتره را با برداشت هاي خودم از سبک و تکنيک و جهان شناسي اين هنرمندان کشيدم.
در اين نمايشگاه مريم بخشي مدير هماهنگي و مترجم نمايشگاه فلورانس و کيوان صديقي به عنوان مدير برنامه فعاليت مي کنند.
نمايشگاه نقاشيهاي اميرمحمد قاسمي زاده از ۱۷ تا ۲۰ ژوئن ۲۰۱۷ يعني از ۲۷ خردادماه تا ۸ تيرماه ۱۳۹۶ در خانه «دانته» در شهر فلورانس برگزار مي شود.
