تجربه اي از «وهم» تا «واقعيت» با «سندروم آباژور» در صبا

صبا با نمايشگاه «سندروم آباژور»؛ ميزبان تجربه اي متفاوت خواهد بود.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از روابط عمومي موسسه فرهنگي هنري صبا- وابسته به فرهنگستان هنر-، اين نمايشگاه شنبه 22 مهر ماه از ساعت 16در نگارخانه استاد لرزاده اين مجموعه گشايش مي يابد و در آن 19 اثر ديجيتال و 4 اثر در قالب نقاشي اکروليک از «زينب قاسمي» به نمايش گذاشته خواهد شد.
«سندروم آباژور» بر اساس ايده تقابل تاريکي و نور، شکل گرفته است. فضاسازي فرايند گذر از وهم به واقعيت، از طريق نمايش فضاهاي تاريک با رنگها و نورهاي مختصر و القاء سکوت و خلاء محض، رخ مي دهد و سرانجام حرکت به سوي آرامش را شاهد خواهيم بود.
زينب قاسمي ، کارشناس نقاشي از دانشگاه هنر اصفهان ، پيش از اين آثار خود را در چندين نمايشگاه گروهي در تهران و اصفهان به نمايش گذاشته است.
علاقه مندان مي توانند از 23 تا 27 مهرماه همه روزه از ساعت 10تا18  به نگارخانه استاد لرزاده  واقع درخيابان وليعصر(عج)،خيابان طالقاني،خيابان شهيد برادران مظفر،شماره 125 مراجعه کنند.

پیمایش به بالا