بخش مسابقه جشنواره هنري پارسي‌زبانان اروپا تمديد شد

بخش رقابتي نخستين جشنواره هنري پارسي‌زبانان اروپا تا دهم دي‌ماه تمديد شد. 

به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، نخستين جشنواره هنري پارسي زبانان اروپا در حالي آغاز به کار مي‌کند که هنرمندان فارسي زبان در پنج رشته کاريکاتور، عکاسي، اجرا و آواز، دوبله و استندآپ کمدي آثار خود را به اين رويداد هنري ارسال مي کنند.

از اين رو با توجه به استقبال هنرمندان از بخش مسابقه گفته مي‌شود علاقه‌مندان براي ارسال آثار خود در هر يک از بخش‌هاي ياد شده تا دهم دي ماه امسال فرصت دارند.

اين جشنواره براي نخستين بار با هدف ايجاد همبستگي، صلح، برابري و اتحاد ميان فارسي زبانان، فرصتي مهيا کرده تا هنرمندان فارسي زبان ايراني، افغانستاني و تاجيک در کنار هم حضور يابند.

لازم به يادآوري است، دکتر ليلي انور، دبيري اين رويداد هنري را برعهد دارد و از داوران اين جشنواره مي‌توان به شقايق دهقان و مهراب قاسم‌خاني داوران بخش استندآپ کمدي؛ کيارنگ علايي، امير عابدي و مريم محمدي داوران بخش عکس و بزرگمهر حسين‌پور، احمد عرباني  و پانته‌آ واعظ‌نيا در بخش کاريکاتور اشاره کرد.

 نخستين جشنواره هنري پارسي زبانان اروپا ژانويه ٢٠١٨ در پاريس برگزار مي شود.

پیمایش به بالا