«صدايِ مهرباني» نقاشي‌هايي براي بيماران سرطاني

67 تابلوي نقاشي با عنوان «صداي مهرباني» با هدف حمايت از کودکان سرطاني در موسسه خيريه محک به نمايش در مي‌آيد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، مجموعه‌اي شامل نقاشي‌هاي ۶۷ هنرمند کودک و نوجوان ۶ تا ۱۵ سال با هدف حمايت از کودکان سرطاني، در روزهاي ۳۰ و ۳۱ فروردين ماه ۹۷ در موسسه محک در معرض ديد علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.

اين هنرمندان کودک و نوجوان «صداي مهرباني» خود را با قلم مو و رنگ براي اعلام همدلي و همياري با دوستان هم سن و سال مبتلا به سرطان خود به تصوير کشيده‌اند.تارا بهبهاني مدرس اين کودکان هنرمند درباره نمايشگاه «صداي مهرباني»، گفت: دنياي انسانها پر از صداها و آواها است و همه‌ي انسانها صداي مهرباني را دوست دارند. کودکان هم صداي مهرباني را درک مي‌کنند و عکس العمل نشان مي‌دهند. در دوازدهمين سال برپايي نمايشگاه نقاشي کودکان و نوجوانان، صداها، نواها و آواها را بهانه‌اي کرديم براي زمزمه دوستي ومهرباني، براي هم نوايي با دوستان هم سن و سال که مبتلا به سرطانند، براي ياري رساندن و کاشتن بذر اميد در قلب‌هاي کوچک آنها. صداها و آواها اين بار آوازي براي دور کردن غم‌ها و بازگرداندن شادي و خنده بر لب‌هاي اين فرشتگان کوچک مي‌خوانند. همه مي‌دانيم آنجا که شادي و اميد به زندگي باشد هر دردي بي رنگ مي‌شود و بساطش را جمع مي‌کند و مي رود.

او که براي دوازدهمين سال پياپي نمايشگاه نقاشي کودکان و نوجوانان را به نفع کودکان محک برگزار مي‌کند، افزود: عکس العمل‌ها و برخورد بچه‌ها پس از هر نمايشگاه در فعاليت‌هاي انسان دوستانه، کمک و ياري به دوستانشان در من انگيزه‌اي ايجاد کرد که نتيجه‌اش تداوم نمايشگاه در ۱۲ سال گذشته است. در واقع اين نمايشگاه تلنگريست در ذهن و فکر آنها که با همدلي و خلق يک اثر هنري چه تاثير بزرگي مي‌توان بر روح و روان خود و ديگران بر جاي گذاشت.

بر اساس اعلام اين هنرمند نقاش، عوايد حاصل از فروش آثار اين نمايشگاه، صرف درمان کودکان مبتلا به سرطان موسسه محک خواهد شد.

تارا بهبهاني – نقاش و پژوهشگر هنر – ۱۶ سال است که در زمينه آموزش نقاشي به کودکان و نوجوانان فعاليت مي‌کند، در اين سال‌ها بيش از ۵۰۰ هنرجوي کودک و نوجوان را در زمينه نقاشي و خلاقيت هنري پرورش داده  است.

وي همچنين در نمايشگاه‌هاي داخلي و بين‌المللي مختلفي حضور داشته  و با حضور در بينال‌هاي معتبر خارج از ايران جوايز متعددي را از آن خود کرده است.

نمايشگاه «صداي مهرباني» ساعت ۱۶ پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ در موسسه خيريه و بيمارستان محک افتتاح مي‌شود. علاقمندان مي‌توانند به مدت دو روز( ۳۰ و ۳۱ فروردين) از ساعت ۱۶ تا ۲۰ براي ديدن اين آثار به آدرس ميدان اقدسيه، ابتداي بزرگراه ارتش، سه‌راه ازگل، بلوار شهيد مژدي، بلوار محک، موسسه خيريه و بيمارستان فوق تخصصي سرطان کودکان محک مراجعه کنند.

پیمایش به بالا