
در نخستين شب اين حراج آثار متنوع هنري که اکثر آنها متعلق به هنرمندان جوان بود، توسط پژمان بازغي چکش خورد. از جمله آثاري که مورد استقبال هنردوستان و مجموعهداران قرار گرفت، نقاشي پشت شيشه اثر سيما عظيمي بود که با قيمت پايه ۴۰ ميليون تومان معرفي و پس از رقابت جدي خريداران با قيمت ۹۵ ميليون تومان به فروش رسيد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، اثر حجمي قلمزنيشده مهدي علمداري نيز با استقبال هنردوستان حاضر در حراج مواجه شد و از قيمت پايه ۵۰ ميليون تومان به ۱۰۰ ميليون تومان رسيد.
نقاشي ابوالحسن غفاري که متعلق به دوره قاجاري است، رکورددار فروش شب اول حراج بود. رقابت هنردوستان و مجموعهداران براي خريد اين اثر از قيمت ۱۱۰ ميليون تومان شروع شد و در نهايت روي مبلغ ۲۴۰ ميليون تومان چکش خورد و به فروش رسيد.
يکي از جذابترين و رقابتيترين بخشهاي شب اول حراج ملي، تابلوهاي نقاشي خط هنرمندان جوان بود. يکي از آثار نقاشي خط که ديشب مورد استقبال قرار گرفت، اثر احمد ميرزازاده بود که با قيمت پايه ۶ ميليون تومان عرضه شد اما در نهايت با ۲۴ ميليون تومان به فروش رسيد. نقاشي خط حميد طلوعيفرد نيز از قيمت پايه ۱۰ ميليون تومان شروع شد و با قيمت ۲۸ ميليون تومان چکش خورد. اثر ميريعقوب سنگتراش نيز با قيمت ۱۰ ميليون تومان ارايه و در نهايت به قيمت ۱۷ ميليون تومان فروخته شد.
قسمتي از پرده کعبه که منقش به خوشنويسي اسماالله بود نيز ديشب از قيمت ۵۰ ميليون تومان به ۸۵ ميليون تومان رسيد و فروخته شد.
دومين شب چهارمين دوره حراج ملي، جمعه با معرفي و ارايه آثار هنري هنرمندان بزرگ و قدما در مرکز همايشهاي بينالمللي رايزن برگزار شد.
حراج ملي با هدف معرفي و حمايت از هنرمندان جوان، در اولين شب اين حراج به عرضه آثار هنري اين افراد پرداخت.
