بازديد رايگان از موزه ها در روز تهران

عضو شوراي شهر تهران در مورد ويژه برنامه‌هاي روز تهران (14 مهر) توضيحاتي را ارائه کرد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، احمد مسجدجامعي صبح امروز در تذکر پيش از دستور خود با بيان اينکه از سال 1210 تهران پايتخت ايران بوده و 320 اثر ثبت شده در تهران وجود دارد، گفت: اميدوارم بتوانيم در روز تهران فرصتي براي شناساندن تاريخ و هويت تهران به دست آوريم.

وي با بيان اينکه پيشنهاد نيم بها شدن بليت سينماها حداقل در روز تهران به معاونت سينمايي داده شده است که به نظر مي رسد اجرايي شود، گفت: همچنين سازمان ميراث فرهنگي قبول کرده است که موزه‌ها در روز  تهران رايگان باشد که پيشنهاد مي‌کنم شهرداران مناطق حتما گلدان‌هاي گلي را براي عرض تشکر به اين مراکز بفرستند.

وي با بيان اينکه تمبر ويژه روز تهران نيز که توسط اداره پست طراحي شده،‌ رونمايي خواهد شد، گفت: تورهاي ويژه تهران‌گردي نيز برپا مي‌شود و اميدواريم بتوانيم از اين فرصت به نحو احسنت استفاده نماييم.

پیمایش به بالا