
آخرين دوره کويريهاي فرامرزي تحت عنوان هجوم در دهمين دوره حراج تهران چکش ميخورد.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايلنا، دهمين دوره حراج تهران جمعه ۲۱ دي ماه درهتل آزادي تهران برگزارخواهد شد، تعداد آثاري که در معرض چکش حراج قرارخواهند گرفت يکصد و چهارده تابلو از صد و يازده نقاش است. آنگونه که در کتاب اين دوره از حراج تهران آمده است اثري از مجموعه هجوم علي فرامرزي که از دوره کويريهاي اين نقاش است نيز در معرض چکش حراج قرار ميگيرد.

در پي نوشت اين تابلو آمده است: علي فرامرزي چندسالي است کوير و چشم انداز کويري ايران را دستمايه نقاشيهاي خود قرارداده و اين گستره جغرافيائي را از زواياي گوناگوني مطالعه و بازنمائي کرده است… اثر حاضرعلاوه بر وجه شاعرانه کوير، جنبههاي زيست محيطي را نيز مورد توجه قرارداده است. شايد از همين روست که فرامرزي آخرين دوره کويريهايش را هجوم نام نهاده است.
فرامرزي درخصوص چرايي انتخاب کوير به عنوان سوژه آثارش گفت: سوژه طبيعت و نگاه به محيط زيست انسان از ابتدائيترين و متداولترين سوژههاي انواع هنرها خصوصا نقاشي است و بر اين اساس مکاتب هنري بزرگي شکل گرفته. از آن جمله ميتوان به مکتب امپرسيونيست در اروپا و يا در چين که آثاري از دوره نوسنگي جديد (سه هزار سال قبل از ميلاد) با سوژههاي طبيعت است اشاره کرد. همچنين در ژاپن مکتب کانو و در ايران در گل مرغها و مينياتورها و از همه جالبتر در تخيلات ما نسبت به بهشت، طبيعت اصليترين تصويرذهني ماست.
او ادامه داد: از ديگر سو انسان و طبيعت دو رکن اصلي هنر و رابطه هنرمند با هستي است. براين اساس دورههائي از طبيعتهاي مختلف و متفاوت ايران را موضوع هنر خود قرار دادهام. دورههاي جنگلها، کوچه باغها و کوير که به تدريج و بعد از زيباشناسي کويري به هجوم کوير به ساير حوزههاي زيست بوم انسان رسيدهام.
