با همکاري سهجانبه سفارت ايتاليا، موزه ملي علوم و فناوري و موزه ملي ايران، برنامه "نبوغ لئوناردو داوينچي" با محوريت شناخت اين نابغه چندبعدي، برگزار ميشود.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، سفارت ايتاليا با همکاري موزه علوم و فناوري و موزه ملي، به مناسبت روز بينالمللي پژوهش ايتاليا در جهان، برنامهاي را تحت عنوان «نبوغ لئوناردو داوينچي» با حضور صاحبنظران و انديشمندان اين حوزه روز دوشنبه، ۲۶ فروردين ۹۸ در سالن اجتماعات موزه دوران اسلامي برگزار ميکند.
اين برنامه که به نقش منابع جديد در بازخواني آثار لئونارد داوينچي ميپردازد، با حضور صاحبنظران ايتاليا و ايران در خصوص داوينچي، روز دوشنبه ۲۶ فروردين ۹۸ در سالن اجتماعات موزه دوران اسلامي از ساعت ۹ الي ۱۳ برگزار ميشود. سخنرانان اين نشست به ترتيب سفير ايتاليا در ايران، رئيس موزه ملي علوم و فناوري، خانم جوسپنا فريللو، پروفسور آفردو بوککارو و پروفسور محمد باقري، استاد دانشگاه تهران خواهند بود.
اين نشست تلاش ميکند تا به معرفي بيشتر لئوناردو داويچي به عنوان يک نابغه چندبعدي بپردازد؛ ابعادي که از او اسطورهاي به مثابه يک دانشمند و هنرمند فوقالعاده ساخته است. نشست ياد شده سعي دارد وجوهي را آشکار کند که کمتر به آنها پرداخته شده است.
به گزارش روابط عمومي موزه ملي علوم و فناوري ايران، حاضران در اين نشست از منابع قديمي که حتي به زبان فارسي نيز هست و در آن به عناصر "اروني" و "حرکت دائمي" با اتکا به "نسخه خطي کوارتز نوري" اشاره شده، بيشتر با آثار لئوناردو داوينچي آشنا خواهند شد.
