“خاک و افلاک”؛ نمايش نقاشي هاي الهه نصرالهي

گالري شيث از روز جمعه 6 ارديبهشت ماه ميزبان نقاشي هاي الهه نصرالهي تحت عنوان "خاک و افلاک" به کيوريتوري گروه هنري نيلي مي شود. 

الهه نصرالهي در گفتگو با خبرنگار گالري آنلاين، در رابطه با تجربه کاري خود بيان کرد: من سبک وتکنيکهاي زيادي را تجربه کرده ام، ولي در طول اين سالهايي که کار کردم به اندازه ايي که روي کارهاي مدرن  کار کردم لذت نبردم و اين شخصيت الهه را دوست دارم…تازه متوجه شدم مسير من اين بوده و قطعا با کارها و ايده هاي بيشتري در صحنه هنر هستم و قطعا هدفمندتر ميشوم.

نصرالهي در ادامه افزود: من شخصيت رهاو ازادي دارم و سال ها بود که محدود به کارهاي، رئال بودم واحساس ميکردم اين مسير درست است ولي اين شخصيت من نبود. رهايي را دوست دارم ، در قلم زدن، در انتخاب رنگ و حتي سبک و تکنيک … و اين مسير از يک سفارش کار امپرسونيسم  که تقريبا ۳ سال پيش بود جرقه خورد
و حسم گفت رهايي در قلم بسيار عالي تر از ديکته کردن طرح در يک سايز کوچک با تکنيک رئال است.
تصميمم را گرفتم و اينکه با جراءت ميگويم که تابلوهاي من شخصيت  من  در حالتهاي مختلف هستند و هيچ نقطه پاياني در تابلوهاي من وجود ندارد.  اينکه امروز رنگ بنفش را دوست دارم و فردا ميفهمم ک چقدر زرد عاليست و … خلاصه اينکه نقطه پاياني وجود ندارد همه در ابتداي کار هستيم.

اکثر کارهاي اين مجموعه در سايزهاي ۱۰۰×۷۰ويا۱۰۰×۱۰۰ هستند و نمايش آثار اين هنرمند تا چهارشنبه 11 ارديبهشت ماه ادامه خواهد داشت . علاقمندان جهت بازديد مي توانند همه روزه از ساعت 16 الي 20 به گالري شيث واقع در چهارراه وليعصر، ضلع جنوبي پارک دانشجو، کوچه شيرزاد شرقي، شماره 10 مراجعه نمايند.

پیمایش به بالا