دوره اقامتي کوتاه مدت براي هنرمندان در پاريس برنامه ريزي شده است که در طول تابستان و زمستان برگزار خواهد شد.
به گزارش گالري آنلاين، اين برنامه براي هنرمنداني که در پي خلق هنر هاي جديد و پويا هستند و يا در تدارک نمايشگاه ، انتشار آثار يا ادامه تحصيل مي باشند و با هدف تشويق و تبادلات تجربيات خلاقانه هنرمندان در کارها و تحقيقات حرفه اي آنها در نظر گرفته شده است.
هنرمندان بر اساس کيفيت پروپوزال انتخاب ميشوند که اين مرتبط به فلسفه ي طرح ها و کارهاي پيشين آنها نيز است.
اين مرکز برنامه نمايشگاه، ورک شاپ ، سمينار را براي تبادل تجربيات هنرمندان با ديگران سازماندهي خواهد کرد و بازديد هاي فرهنگي براي هنرمندان در نظر گرفته شده است.
هممچنين زاويه ديد ، چالش و تجربه جديد مشخصه اصلي مشترک ميان پروژه هاي مي باشد.
مدت زمان اقامت
اين موسسه 1 تا 3 ماه ميزبان هنرمندان از رشته هاي مجسمه سازي ، طراحي ، نقاشي، معماري ،سراميک ، عکاسي،چاپ ،فيلم سازي ، چيدمان و پرفورمنس است.
امکانات موسسه شامل استديو براي کارهاي مختلف ، موسيقي ، چيدمان ، ورک شاپ و کارهاي تکنيکي در مقياس بزرگ است.
ابزار دستي و ماشيني ، کوره ، پروژکتور و … نيز مهيا مي باشد و هنرمندان در هر ساعت از شبانه روز ميتوانند از کارگاه استفاده نمايند.
محل اقامت :
هنرمندان در آپارتمان هايي که داراي اتاق هاي شخصي هستند اقامت ميکنند و شام نيز از طرف مرکز مهيا خواهد بود. صبحانه و نهار به عهده هنرمندان است و اشپزخانه ، حمام ، اتاق نشيمن ، غذاخوري و حياط به صورت مشترک مي باشد.
هنرمندان علاقه مند جهت کسب اطلاعات بيشتر اينجا کليک نمايند.
تهيه و تنظيم مطلب خبرنگار گالري آنلاين ، آيسان کريملو
