
به گزارش گالري آنلاين صلاح الدين قره تپه مسئول سازمان بسيج هنرمندان استان کرمانشاه از برگزاري جشنواره خوشنويسي آيت الله نجومي طي دهه آخر آذر ماه امسال در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: اين جشنواره در چهار رشته هنر خوشنويسي برگزار خواهد شد.
سازمان بسيج هنرمندان استان کرمانشاه همچون سنوات گذشته امسال هم برگزاري جشنواره هاي مختلفي را در دست اقدام دارد که يکي از آنها برگزاري جشنواره خوشنويسي آيت الله نجومي هنرمند برجسته و انديشمند کرمانشاهي است.
با توجه به سوابق ديرينه و درخشان استان کرمانشاه درعرصه هنر خوشنويسي سازمان بسيج هنرمندان استان کرمانشاه در نظر دارد به منظور معرفي اين هنر شاخص و ارزشمند و نيز نشان دادن ابعاد و ويژگي هاي شخصيتي حضرت آيت الله نجومي و گراميداشت ايشان به عنوان چهره ماندگار هنر خوشنويسي جهان اسلام اقدام به برگزاري اين جشنواره در سطح استان نمايد.
مسئول سازمان بسيج هنرمندان استان کرمانشاه معرفي شخصيت حضرت آيت الله نجومي وهنرخوشنويسي آن بزرگوار، توليد آثار هنري در رشته خوشنويسي با موضوعات مختلفي از جمله ( اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال) به عنوان شعار ملي سال، شناسايي نيروهاي مستعد و جذب حداکثري علاقه مندان و هنرمندان، ايجاد زمينه رقابت سالم براي شرکت کنندگان در جشنواره، فعال سازي گروه هاي خوشنويسي در کانون هاي بسيج هنرمندان سطح استان و ترويج فرهنگ بسيج که برگرفته از فرهنگ اسلام ناب محمدي است با استفاده از ظرفيت هنر خوشنويسي را مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان نمود.
اين جشنواره در چهار رشته نستعليق، شکسته نستعليق، ثلث و نسخ برگزار خواهد شد.
محورهاي موضوعي اين جشنواره : "بازخواني ارزشها و آرمانهاي انقلاب اسلامي( ولايت و رهبري، عدالت و ظلم ستيزي، مبارزه با استکبار، ايثار و شهادت و…)"، "اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال در عرصه خوشنويسي"، "پرداختن به شهداي مدافع حرم، شهداي هسته اي و شهداي ترور در انقلاب اسلامي"، "مقابله با جنگ نرم و شبکه هاي ماهواره اي و رسانه اي استکباري عليه جمهوري اسلامي ايران"، "جايگاه امر به معروف و نهي از منکر در سالم سازي جامعه"، "وحدت اسلامي و مقابله با انديشه هاي تکفيري"، "سبک زندگي ايراني-اسلامي"، "مضامين آييني و اجتماعي در آيات و روايات و احاديث (مبتني بر سه اصل اخلاق، هدايت و حجاب اسلامي)"، "نقش بسيج در حفظ و توسعه علمي، فرهنگي و سازندگي کشور"، "نقش همبستگي و انسجام اسلامي در حمايت از مقاومت و بيداري اسلامي" و شخصيت آيت ا… نجومي .
آخرين مهلت ارسال آثار به اين کارگاه شعر 30 آبان ماه 1396 مي باشد.
علاقمندان مي توانند جهت شرکت در اين فراخوان آثار خود را يه صورت قاب گرفته و با مشخصات کامل به آدرس دبيرخانه اين سازمان واقع در کرمانشاه- ميدان آزادگان- مجتمع فرهنگي و هنري انتظار- سازمان بسيج هنرمندان ارسال و يا جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن083-37249779 تماس حاصل نمايند.
همچنين از بين آثاري که به دبير خانه سازمان بسيج هنرمندان ارسال و پس از داوري منتخب مي شوند نمايشگاهي در سطح استان برپا خواهد شد.
جشنواره خوشنويسي آيت الله نجومي با همکاري انجمن خوشنويسان استان کرمانشاه برگزار مي شود و استاد عبدالله جواري مسئول اين انجمن و همچنين انجمن خوشنويسي سازمان بسيج هنرمندان استان کرمانشاه به عنوان دبير اين جشنواره خواهد بود.
