اولين مسابقه عکس اتنوگرافي دانشگاه آزاد اسلامي واحد نطنز

اتنوگرافي توصيفي از فرهنگ ، رسوم، عقايد و رفتار است که مبتني بر اطلاعات جمع‌آوري شده از طريق پژوهش ميداني است (ماروين هريس و اورنا جانسون ۲۰۰۰).

اتنوگرافي شاخه اي از علم انسان شناسي است که تصوير را به عنوان واحد تحليل و ابزار خود از انسان قرار مي دهد. هدف اين حوزه ثبت، بررسي و شناخت نشانه هاي بصري از رفتار و يا مصنوعات انسان ها به مثابه موجوداتي فرهنگي و فهم و تفسير آن ها براي رسيدن به نوعي درون فهمي از خود رفتار و نمايش ساده نحوه زندگي مردم است. همچنين ابزاري براي شناسايي مقوله‌هاي معنايي تجربه بشري چه شخصي و چه غيرشخصي مي باشد.

دانشگاه آزاد اسلامي نطنز در راستاي ارتقا ارتباط وجودي انسان، فضا و معماري تصميم به برگزاري سلسله مسابقات عکاسي با محوريت انسان شناسي، در دو بخش : معماري و انسان و تاثير معماري بر فرهنگ و انسان را دارد.

شرايط عمومي  :

–         شرکت در مسابقه براي تمامي علاقه مندان آزاد است .

–         هر شرکت کننده مي تواند در مجموع 6 اثر که شامل 5 تک عکس و يک مجموعه عکس است را ، به دبيرخانه ارسال کند.

–         مجموعه عکس ها بايستي حداقل ۴ و حداکثر 10 فريم باشد و ارسال بيانيه (Statement) در اين بخش الزاميست.

–         دريافت فرم هاي ثبت نام از سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد نطنز و تکميل و ارسال فرم ها به صورت نسخه چاپي (A4) و فايل ديجيتال (PDF) فرم هاي تکميل شده به همراه يک قطعه عکس 4×3 صاحب اثر به روي لوح فشرده.

–         پرداخت هزينه ثبت نام در سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد نطنز ( ارسال رسيد و يا شماره پرداخت الزامي است).

–         عکس ها بايد با فرمت JPG بر روي لوح فشرده و با رزولوشين 300DPI جهت انتشار و داوري به نشاني دبيرخانه ارسال شود.

–         در هر فايل عکس نام خانوادگي خود را بياوريد. به عنوان مثال عکس خود را اين گونه نام گذاري کنيد.

مثال: نام و نام خانوادگي: بابک اميري

فرمت نام گذاري فايل تصاوير در بخش تک عکس ها:

Amiri-Babak01/ Amiri-Babsk02/ Amiri-Babak03/…

فرمت نام گذاري فايل تصاوير در بخش مجموعه عکس ها:

Amiri-Babak-C-01/ Amiri-Babak-C-02/ …

–         هرگونه تغيير خارج از استاندارد در عکس‌ها پذيرفته نيست. اصلاح رنگ، کنتراست، تيرگي و روشني، کراپ در عکس‌ها در حدي که اصالت عکس را تغيير ندهد قابل قبول است.

–         عکس ها نبايد داراي امضا، پاسپارتو، قاب، تاريخ، واتر مارک، لوگو يا هرگونه نشانه هاي تصويري باشند.

–         دبيرخانه فايلهاي آسيب ديده و فاقد کيفيت چاپ و نيز آثاري که مقررات را رعايت نکرده باشند مورد داوري قرار نخواهد داد .

–         امضا کننده فرم از طرف دبيرخانه صاحب اثر شناخته مي شود و تمام مسئوليت حقوقي آن بر عهده صاحب امضا مي باشد.

–         تحويل آثار به صورت پستي يا حضوري مي باشد و مسوليت دريافت آثار پستي، بعد از تاريخ مقرر بر عهده صاحب اثر است.

–         برگزار‌کننده هيچ مسوليتي در قبال آسيب ديدگي ناشي از ارسال نامطلوب ندارد.( لوح فشرده آثار ارسالي عودت نمي شود).

–         برگزار‌کننده حق استفاده از عکس‌ها را براي چاپ و نشر اثر با ذکر نام عکاس براي خود را محفوظ مي‌دارد.

–         اخذ تصميم نهايي درباره مواردي که در آيين نامه و مقررات پيش بيني نشده بر عهده ي دبيرخانه مسابقه است.

–         ارسال آثار و تکميل فرم ها به منزله پذيرش قوانين و شرايط مسابقه مي باشد.

–        مهلت ارسال آثار : 28 ارديبهشت 1396،اعلام نتايج و اهدا جوايز : 4 خرداد 1396

–        داوران مسابقه: ساناز افتخارزاده، فرشيد نصرآبادي، علي گرجيان

–         آدرس دبيرخانه مسابقه: نطنز، ميدان بيت المقدس، دانشگاه آزاد اسلامي واحد نطنز، دفتر گروه معماري.

–         سامانه ثبت نام و پرداخت conf.natanziau.ac.ir/ تلفن تماس: 03154210586-09360231033

–         برگزار‌ي مسابقه جهت حمايت از کودکان اوتيسمي مي باشد.

–         آخرين اطلاعات ، اخبار و پرسش و پاسخ در کانال تلگرام مسابقه.

telegram.me/EthnoNatanz

پیمایش به بالا