«آلودگي» موضوع مسابقه کاريکاتور بزنگاه شد

به نقل از روابط عمومي اين مسابقه، مسابقات يادشده هر ماه حول يک موضوع ويژه برگزار مي‌شود و هنرمندان حرفه‌اي يا آماتور مي‌توانند از طريق تلگرام به نشاني @Bezangah۹۵ آثار خود را ارسال کنند.

بزنگاه هر ماه دو جايزه پنج ميليون ريالي به دو اثر برگزيده اهدا مي‌کند.

طبق اعلام دبيرخانه مسابقه، اسامي برندگان ۲۵ آذرماه اعلام و جوايز همان روز پرداخت خواهد شد. آخرين مهلت ارسال آثار ۲۰ آذر است. هر شرکت‌کننده نيز مي‌تواند با سه اثر در مسابقه شرکت کند.

فراخوان مسابقات ماهانه کارتون و کاريکاتور بزنگاه، اوايل هر ماه از طريق کانال تلگرامي مازيار بيژني با نشاني @maziarbijani منتشر مي‌شود که در آن، موضوع ويژه ماه مشخص شده است و هنرمندان تا بيستم هر ماه فرصت دارند آثار خود را ارسال نمايند.

اولين دوره اين مسابقات آبان‌ماه امسال با موضوع «اقتصاد مقاومتي و توليد ملي» برگزار شد که ماه گذشته با معرفي دو اثر برگزيده، به سرانجام رسيد.

«سحر فتاح» از اصفهان و «سهراب خيري» از اردبيل از سوي داوران مسابقه به‌عنوان برندگان آبان‌ماه انتخاب شدند که به هر کدام يک جايزه پنج ميليون ريالي تعلق گرفت. مازيار بيژني و شاهين کلانتري داوري اين دوره از مسابقات را برعهده داشتند.

پیمایش به بالا