فراخوان سوگواره هنرهاي تجسمي «سرخ و سياه به رنگ عشق»

سوگواره در چهار رشته عکاسي، پوستر، تصويرگري و نقاشي همزمان با رحلت پيامبر اکرم (ص) در نگارخانه برج ميلاد تهران به انجام مي رسد.

به گزارش روابط عمومي اين سوگواره ، هنرمندان مي توانند در بخش ‫هاي عکاسي و تصويرسازي حداکثر 5 اثر و در بخش طراحي گرافيک (پوستر) حداکثر 3 اثر و در بخش نقاشي 3 تصوير اثر خود با رعايت مقررات تخصصي اعلام شده در هر بخش ارسال کنند. همچنين متقاضيان در سه رشته عکاسي، تصويرگري و پوستر فايل ارسالي بايد به صورت ديجيتالي ارسال شود.

داوري آثار در رشته نقاشي دو مرحله اي است و متقاضيان رشته نقاشي در مرحله ثبت نام بايد فايل تصوير اثر خود را به صورت ديجيتالي ارسال و پس از انتخاب مرحله اول و پذيرش تا تاريخ اعلام شده اصل اثر را براي انتخاب نهايي به دبيرخانه تحويل يا ارسال کنند. توجه شود که کيفيت فايل بايد بيانگر جزييات اثر براي هيات انتخاب باشد.

 مهلت ارسال آثار در رشته نقاشي تا 28 آبان ماه و مهلت ارسال آثار سه رشته عکاسي، پوستر و تصويرگري تا 30 آبان ماه است.

 مراسم اهداي جوايز سه شنبه 9 آذر ماه همزمان با رحلت پيامبر اکر (ص) ساعت 17 در نگارخانه برج ميلاد برگزار مي شود.

پیمایش به بالا