سازمان زيباسازي شهر تهران جهت تکريم و پاسداشت دلاوري ها و رشادت هاي«شهداي ارجمند انقلاب اسلامي»و به همچنين ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، در راستاي اهداف و سياست هاي کلان شهرداري تهران و به منظور ارتقاي کيفيت سيما و منظر شهري و بهره مندي از آثار فرهنگي و هنري، فراخوان طراحي تنديس و سرديس شهدا را اعلام مي نمايد.
نحوه ثبت نام و ارايه طرح:
هنرمندان مي توانند با مراجعه به دبيرخانه و تحويل موارد زير در اين فراخوان شرکت نمايند.
– ماکت حجمي تا ارتفاع 40 سانتيمتر
– فايل تصوير با کيفيت از ماکت با فرمتJPG
– ارايه قيمت پيشنهادي و برآورد هزينه دقيق(کليه تنديس ها و سرديس ها از جنس برنز و با روش ريخته گري موم مفقوده مورد نظر مي باشد)
– تکميل فرم ثبت نام
1-طراحيحالت فيگور مي بايست با ويژگيهايشخصيت هر يک از شهداي گرانقدر و نيز با مشخصات مکان نصب و زواياي ديد متناسب باشد.
2- پايه تنديس ها نيز بر اساس مشخصات تنديس طراحي شده و مکان نصب اثر با ارتفاع مناسب توسط هنرمند طراحي و پيشنهاد گردد.
3-تشخيص توانمنديهنرمند در خصوص اجرايآناتوميدقيق و شباهت سازيچهره بر اساس سوابق هنريمرتبط که توسط هنرمند ارايه مي شود به عهده شوراي هنري خواهد بود.
اسامي شهدا و محل پيشنهادي به شرح زير مي باشد:

تاريخ تحويل ماکت:
تا پايان وقت اداريروز دوشنبه مورخ 12/7/95
تاريخ داوريآثار:
سه شنبه مورخ 13/7/95
نشاني: تهران- پاسداران- ميدان هروي- خيابان وفامنش- خيابان جماليشرقي- مرکز فعاليتهايمجسمه سازيشهر تهران(عمارت عين الدوله)- تلفن تماس 22969742
فايلهاي مورد نياز:
