فراخوان پوستر هفته‌ي آگاهي از کَمپُست ۲۰۱۶

پوستر برنده در جهت تبليغ هفته‌ي جهاني آگاهي از کمپست استفاده خواهد شد.

موضوع فراخوان: کمپست! ارتباط ميان آب و خاک
لازم است براي شرکت در فراخوان يکي از سه دسته‌ي زير را انتخاب نماييد:
– ۸ تا ۱۲ سال
– ۱۳ تا ۱۷ سال
– بزرگ‌سال
به طراح پوستر برنده مبلغ ۵۰۰ دلار آمريکا تعلق خواهد گرفت.

شرايط فراخوان:
– شرکت در اين فراخوان رايگان است.
– هر هنرمند مي‌تواند تنها يک پوستر ارسال نمايد.
– براي شرکت در فراخوان لازم است فرم مربوط را پر نماييد و آن‌را به آدرس uscc@compostingcouncil.org ارسال کنيد و در قسمت عنوان (subject)عبارات فراخوان پوستر و نام هنرمند را قيد نماييد، به اين صورت:
�“Poster Contest – Name of artist”.
– پوستر بايد حاوي عبارات words International Compost Awareness Week May ۱-۷ , ۲۰۱۶ باشد و موضوع فراخوان که Compost! The Soil and Water Connection است، در آن قيد شود.
– محتواي تصوير پوستر بايد بر پايه‌ي استفاده از کمپست و منافع بازيافت پسماند غذايي و خانگي باشد. موسسه به‌ويژه به دنبال پوسترهايي است که اهميت کمپست در حفظ منابع آبي را به نمايش مي‌گذارند. زماني که يک لايه‌ي نازک کمپست به خاک خالص اضافه مي‌شود، مانع بسيار خوبي براي تبخير رطوبت موجود در خاک مي‌شود. تحقيقات دانشگاه واشنگتن نشان مي‌دهد کمپست همچنين با نگه داري آب بيشتر در خاک نياز گياهان به آب را کم تر مي کند. تنها با افزايش 5 درصدي مواد ارگانيک (پسماند غذايي) در خاک، قابليت نگه داري آب در خاک چهار برابر خواهد شد. هنگام طراحي پوستر به خاطر داشته باشيد که پوستر برنده در سرتاسر امريکا منتشر شده و لوگوي اسپانسر فراخوان نيز به آن اضافه خواهد شد.

– فقط آثار اوريجينالي که توسط خود هنرمند طراحي شده باشد پذيرفته خواهد شد. لطفا در ديکته‌ي کلمات دقت نماييد. در صورت داشتن غلط املايي پوستر از دور رقابت حذف خواهد شد.
– پوسترهايي که شامل اطلاعات شخصي فرد يا يک شرکت يا امضا باشند از دور رقابت حذف خواهند شد.
– آثار را به صورت ديجيتال، با رزولوشن ۳۰۰ dpi و با فرمت jpg ارسال نماييد (از طراح برنده خواسته مي‌شود اثر را با رزولوشن بالاتر ارسال نمايد). لازم است پوسترها به صورت عمودي طراحي شده و اندازه ي آن ها از ۱۲ -۱۷ اينچ بزرگ تر نباشند.
– آثار توسط داوران فراخوان بررسي خواهند شد و از هر دسته، سه اثر برتر انتخاب مي شوند.امتياز دهي آثار به اين صورت است: حداکثر امتيازي که يک اثر مي‌تواند دريافت کند ۴۰ امتياز است. قابليت عرضه به مخاطبان مختلف: ۱۰� امتياز. خلاقيت در ايده و اجرا و اورجينال بودن اثر: ۱۰ امتياز. جذابيت طراحي و تميز بودن لي‌آوت: ۱۰ امتياز. تاثيرگذاري کلي اثر، مرتبط بودن با موضوع و راحت تر نمودن فهم آن: ۱۰ امتياز.
– آثار ارسالي به برگزار کننده فراخوان تعلق خواهد گرفت و به هنرمندان بازگردانده نخواهند شد.
– آخرين مهلت ارسال آثار:
شنبه ۱۴ نوامبر ۲۰۱۵ (۲۳ آبان ۱۳۹۴).
در صورت داشتن هر سوالي از طريق ايميل تماس بگيريد: icaw@compostingcouncil.org

ترجمه:ريحانه دقيقيان

پیمایش به بالا